Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
A i brat podobno zmienił front na Mikołaj. I mój mi wczoraj już ostatecznie humor poprawił 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mika ja cię doskonale rozumiem. Mnie już dobijały pytania o imię dla małej. Wszystkim mówiłam że nie możemy się zdecydować i na porodówce pewnie też nie będziemy wiedzieć. Ale to chyba chodziło o te zawirowanie z imieniem.mi też się Gabrysia bardzo podoba, ale mój nawet nie chce o tym słyszeć, i my nadal dla dziewczynki nie mamy kompromisu....![]()
ja mam jeszcze ten problem że nie wiem kto u mnie mieszkaMika ja cię doskonale rozumiem. Mnie już dobijały pytania o imię dla małej. Wszystkim mówiłam że nie możemy się zdecydować i na porodówce pewnie też nie będziemy wiedzieć. Ale to chyba chodziło o te zawirowanie z imieniem.
Ogólnie mamy 3 propozycje i biorę też ewentualność, że imię może do niej nie pasować:
1. Gabreiela- w skrócie Gabi
2. Kornelia - Nela
3. Magdalena - Lenka
Deli, nic nie lepiej?Cześć, a znów po ciężkiej nocy
Idę poczytać
nie przejmuj sie ja w sumie tez do końca niewiem kto tam mieszka bo mam dwie możliwości juz,wiec czekamja mam jeszcze ten problem że nie wiem kto u mnie mieszka
chciałabym już mówić do brzuszka, ale jak?![]()
widzisz ja łykam cały czas grzecznie i to żelazo brałam ,a wyniki są gorsze od poprzednich i niewiem dlaczego,a w sumie czułam sie deczko lepiej ogólnieA i Iwonko wczoraj zakupiłam pudełko witaminek także łykam grzecznie. Zwłaszcza, że mi te wyniki spadły.
Ja nie wiem ale to chyba kwestia dziecka. Moja na każdym usg pokazuje co ma między nogami (ja się boję że ekshibicjonistka będzie). I od tego jak się w brzuszku ułożyła. A, że dzieci nasze mają jeszcze miejsce, żeby się okręcić to trzymam kciuki, żeby twój synek pokazał mamusi śliczne klejnociki.;-)ja mam jeszcze ten problem że nie wiem kto u mnie mieszka
chciałabym już mówić do brzuszka, ale jak?![]()