reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam sie!!

pospałam dzis sobie do 10, dla odmiany, bo zwykle w weekendy i tak budziłam sie jak w tygodniu do pracy

to pewnie przez to ze do pozna filmy oglądałam a potem jeszcze przegladałam ciuszki maleństwa i stwierdziłam że nie mam nic w rozmiarze 56 :baffled:. Moja dzidzia podobno jest maleńka więc myśle że kilka takich najmniejszych rzeczy jeszcze dokupie, no i sukieneczki mam dopiero na 3 miesiące, a chociaż ze 2 małe by się przydały... więc w przyszłym tyg po kursie będę odwiedzać centrum handlowe :-D ale sie ciesze :-D. Na ten kurs będę jezdzić dość daleko, za daleko żeby sie tylko na zakupy wybrac ale będę miała zwracane koszty dojazdu więc to wykorzystam :-)

agusia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, aby pięknych chwil we dwoje było od dziś jak najwięcej!!!!

reklama
Witam sie
Ja dzis z doskoku tylko , bo szykuje jutro imprezke urodzinowa dla corci.....
Wreszcie mam chwilunie zeby do was zajzec,ale zalegnie ma mowy....:szok:....nie wiem kiedy ja to nadrobie...hi,hi....chyba z tydzien urlopu bede musiela wziasc....:-D:-D:-D

hej miranda:)
a dobrze sie czujemy:)
polazilam wczoraj po sklepach z moim mezem i mnie troche brzuch bolal wieczorem ale ogolnie jest dobrze:)zaczal sie weekend wiec bede polegiwac heheh

a od rana niewiele zrobiłam, tylko sniadanko zjadłam inastawiłam pranie. Zaraz zmykam do miasta ale wczesniej zjem pączka bo jak piszecie o słodyczach to mi tez sie zachciało :-)

O kurcze widze ze to juz dzis Aga slub bierze.....ale ten czas leci.....

Agus wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia,spelnienia mazen ,no i samych ciekawych zdazen....
ANET 15

Ostatnia edycja:
Ale smaka robicie tymi slodkosciami....a ja mialam sie ograniczac,bo za duzo tyje.....hi,hi,ale chyba mi sie nie uda,a jutro tort jeszcze no i jak tu nie zjesc...hi,hi...:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry