aneczka2425
Fanka BB :)
ja już dwie kawy wypiłam i zasypiam na stojąco, słonko jakieś wyszło ale ciśnienie musi być do kitu:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to slodkiego leniuchowaniaJestem ...Ale coś spiąca i taka ocięzała nic dziś nie robie.Na obiad trochę naleśników nasmarzę bo sama dziś jestem to mi się nie chce obiadu robić
![]()
Ja sie szykuje i jade na paznokcie
super masz ja się szykowałam na małe zakupy dla dzidzi ,ale jak zobaczyłam ,że muszę się wyprasowac ,głowę umyć to mi się wszystkiego odechciało.Próbowałam się położyć spac bo po nocach nie śpię ,ale nie mogę zasnąćto slodkiego leniuchowaniaJa sie szykuje i jade na paznokcie
![]()

ja już wcześniej pisałam ,że mam 109 cm na wysokości pempka a w bidrach 110cm (też tą miarką mierzę bo cm znaleźć nie moge);-)Ja mam 172 cm wzrostu ,ale ja mam 27 tc i przyspieszam wyraźnieja padam na ryjek...
głowa umyta, poodkurzane, podłogi pomyte, kurze starte, meble wypolerowane........... i już na nic nie mam siły. Basta już się nie ruszam.
No obwód brzuszka zmierzyłam miarką taką techniczną i mam 112cm przy 165. Więc się proszę nie dołować ja przoduje![]()
biodra 100
biust 103,5cm prawie prostokąt