reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
u nas pogoda jak po burzy, z tym że powietrze nie jest rześkie a ciężkie; nie wiem czy w nocy grzmiało czy nie;
dziś dla odmiany postanowiłam nie pic kawy tylko herbatę do śniadnka, zobaczymy ile wytrzymam;-) a mała kluska już radośnie fika:-)

witam wszystkie Panie:)

Wawa zachmurzona, ale mi humorek dopisuje:). Musze zagrać dziś w totka. Rano wyszam z psem i znalazlam 4listna koniczynke:). Czyżby jakiś znak??????Super! dawno nie znalazlam. Ostatni raz chyba w podstawówce jak bylam....

ja padam na ryjek...

głowa umyta, poodkurzane, podłogi pomyte, kurze starte, meble wypolerowane........... i już na nic nie mam siły. Basta już się nie ruszam.:dry:

No obwód brzuszka zmierzyłam miarką taką techniczną i mam 112cm przy 165. Więc się proszę nie dołować ja przoduje:cool2:

ja padam na ryjek...

głowa umyta, poodkurzane, podłogi pomyte, kurze starte, meble wypolerowane........... i już na nic nie mam siły. Basta już się nie ruszam.:dry:

No obwód brzuszka zmierzyłam miarką taką techniczną i mam 112cm przy 165. Więc się proszę nie dołować ja przoduje:cool2:
ja już wcześniej pisałam ,że mam 109 cm na wysokości pempka a w bidrach 110cm (też tą miarką mierzę bo cm znaleźć nie moge);-)Ja mam 172 cm wzrostu ,ale ja mam 27 tc i przyspieszam wyraźnie

no dziewczyny ja zmykam, jade do mamy potem na wizyte w domku będę dopiero wieczorkiem więc dam znać :-D
ja to pewnie w brzuszku mam najwięcej koło 120 :baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry