aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzieki dziewczynki ja naprawde dobrze sie czuje
no moze troche boli mnie krocze jak chodze ale nie narzekam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga ale odpoczywaj dużo!!!dzieki dziewczynki ja naprawde dobrze sie czujeno moze troche boli mnie krocze jak chodze ale nie narzekam
![]()

Ja tam jem bo jak urodzę i będę karmić to potem nici przynajmniej przez pewnien okres póki się organizm nie przyzwyczai.No tak truskawki. Ja zjadłam z 20 szt i mam wysypkę na brzuchu i to pewnie przez nie...a takie dobre były....To mam już ich nie jeść skoro mnie wysypało?![]()
Hmmm no ja jak zawsze odstaje od reszty mnie krocze nie boli....tylko plecy mi nawalają....Aga krocze to już chyba wszystkie boli jak ciut pochodzą:/
Malinka jak cie wysypało może lepiej odpuść.
Ja mam ale nie swędzącą taka ,więc mi to nie przeszkadza ,a do tego od słońca też mam jakies uczuleniehehehhe to zależy od wysypki, bo jak się drapać często i gęsto to chyba lepiej nie jeść![]()

jak na 4 pietro za szybko wchodzę to mam takie własnie uczucie,głupie zresztą bo mam wrażenie ,że zaraz wypluję dzidzieMalinka wiesz mi chodzi że po chodzeniu dłużej jest taki ciężar w kroczu
jak nie masz to dobrze![]()