reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam!
śniadanie już dawno strawione a kawa juz poleciała:-)
teraz popijam aktivie kiwi truskawka
telepie mnie od leków potwornie! czuje się jak po przepiciu na imprezie:no:

Kasiu trzymaj się:tak:

Witam
Zycze dobrych wynikow :-)
Moja gin bada mnie przy kazdej wizycie on jest bardzo przewrazliwione wieksza czesc jego pacjentek to kobiety ktore maja problem z donoszeniem ciazy lub z zajsciem w ciaze on chucha i dmucha na wszystko:-)

Jakieś fatum u mnie w pracy..... chłopak chory na różyczkę a dziewczyny leży w szpitalu z gruźlicą prądkującą.... a tu ciąża, trochę się denerwuję....:-( mam nadzieję że jednak nic od nich nie załapałam i z dzidzią będzie wszytko ok....

Witam się i ja dziś pospałam w końcu do 9:-D:-D:-D
Ale mi tego brakowało:-D:-D:wściekła/y:
Widzę że byłam dyskusja z rana na temat badań wewnętrznych, ja mam robione co wizytę co mnie uszczęśliwia ogromnie:tak:(nawet gdybym miała mieć infekcję jakąś ale nic dotąd nie było) :-(z młodzikiem gdyby nie to badanie to bym go urodziła w 31 tyg ciąży:wściekła/y: ja wtedy do gina zadowolona a tam rozwarcie wysłali mnie do szpitala w szoku :szok:bo nic nie czułam a tam się okazało że skurcze których praktycznie nie czułam działają i musieli je hamować:wściekła/y: ja na każdej wizycie obowiązkowo mam badaną ręcznie szyjkę bez wziernika oczywiście(z wyjątkiem jednego razu gdzie zastępczo poszłam do innego szlag by dziada trafił:wściekła/y::wściekła/y:)
nie wiem czy w moim przypadku samodzielne "badanie" szyjki coś by dało, szyjka pierworódek jest inna a co dopiero po dwóch porodach:wściekła/y::baffled:

majaam jakbym miała sama badać to bym się zestresowała bo ona już naturalnie "rozchlapana" jest i dziurka jest więc pewnie by pewność była dopiero przy rozwarciu na ok 2 palce.

Domyslam się Aneczka, dlatego troche mnie dziwi, że nie wszyscy badają.
O ile samą "panią szanowną" mozna trochę poćwiczyć i doprowadzić do ładu, o tyle szyjki nie ma jak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry