syrena1605
Zaciekawiona BB
Dla mnie serniki były zawsze prostsze niz makowce-mniej roboty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam za slowo, chociaz sobie poogladam, a lubie takie malutkie slodki lepki. Mnie sie niedawno krolica okocila i mam malutkie kroliczkiWięc Kasiu zostaje mi przesłanie Tobie kotka ale na zdjęciu![]()

O to długo my swojego kota(jak jeszcze mieszkałam z rodzicami ) to 10 mieliśmy i zdechł-tzn lekarz go uśpil bo kiedyś wypadł nam z balkonu z 3 piętra i lekarz powiedział że jakaś stara kontuzja mu się odrodzila i dostał paraliżu:-(Koty urocze, ja miałam kotkę przeszło 12 lat.

sernik też mam akurat wypasiony, bo to stare tradycyjne przepisy przechodzące z pokolenia na pokolenie.:-)Dla mnie serniki były zawsze prostsze niz makowce-mniej roboty
Wiem wiem ale kto to może wiedzieć jak on dojedzie......toć Malinka nie w paczce tylko tym specjalnym pojemniku do przewożenia zwierząt...
wżyciu bym zwierzaka nie zamknęła w paczce...
oj Kasiu króliczki to ja lubię![]()

Żaden problem, ale po południ, bo ide po warzywka na spacerek. Zachciało mi się szczawiowejTo ja poproszę ten przepis![]()