reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam serdecznie :-)

Ja dzisiaj wstałam z M także od 7:00 na nogach :tak: Pranie już się pierze, ziemniaki nastawione- dzisiaj będa knedle, mam zachciankę, chba dlatego nie mogłam spać ;-)

Zaraz zabieram się za mycie naczyń.

Wszystkich brzuchatkom życzę miłego dnia :-)

dzien dobry.

ja od samego rana "pozbywam się nadmiaru wody" ale oczami.. :-(:-(:-(

Deli - pomogli ci wczoraj w szpitalu?

Aniaso - jak mowi Aneczka, to uczucie, to nacisk na nerwy. Mam to samo uczucie, a moj lekarz w poniedziałek sprawdził i wszystko OK.

niestety mimo szczerych chęci nie, ze względu na ciąże możliwości ograniczone i cierpie dalej
jak nie przejdzie to będą zastrzyki

jak na razie dalej cierpie

witam, ja codziennie wstaje o 7.00 ale marzy mi się pospać albo poleżeć ile się da:-) jeszcze 3 dni szkoły i 2 tyg do pożegnania "podopiecznego"
generalnie to na stresie "jade" od dłuzszego czasu, za tydzien wyniki rekrutacji do szkół ponadgimnazjalnych, 22.06 mój Sredniaczek jedzie na 2tyg nad morze do Sobieszewa i martwie się bo nie będę mogla go odwiedzić, bo to strasznie daleko ode mnie!!! zawsze go odwiedzałam w połowie, zmieniałam garderobe, myłam układałam rzeczy i oczywiscie zostawiałam gotówke:-) a teraz??? nie mam nawet w okolicy zadnej rodziny!!

dzien doberek:)
a u mnie cala noc lalo masakrycznie i teraz oczywiscie tez pada:(ech ta Irlandia:):

a ja sniadania nie jem bo to jakos nie moja pora:)pewnie okolo 12 mnie sie przypomni ze moze glodna jestem hehehhe
dobra
spadam bo dzis prasowania gora czeka
milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry