Mika75
Fanka BB :)
No to jeszcze troszkęAneczka chciała z mężem i proszę jak ślicznie jej wyszłoTy też dasz radę. Maleństwo poczeka aż mamusia powie, że już może;-)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to jeszcze troszkęAneczka chciała z mężem i proszę jak ślicznie jej wyszłoTy też dasz radę. Maleństwo poczeka aż mamusia powie, że już może;-)

ja jedne moje dzinsy mam luzne w brzuchu ale za to w udach to inna bajkaBasia dla pocieszenia dodam,ze ja tez tylko w jedne dzinsy wchodze i w jedne materialowe i to tak ledwo,ledwo.....![]()

,wiec kicha.....bu.....

Anetko spokojnie. Ja nie mam 3 podstawowych rzeczy, czyli wózka, łóżeczka i fotelika samochodowego. Pierdołki pokupywałam, ciuszki dostałam lub kupiłam w lumpku. Ale to moje pierwsze a twoje drugie. Twój instynkt i doświadczenie mówią ci pewnie, że masz jeszcze czas i tego się trzymaj.;-)No wlasnie Malinka,moze zdaze,ale jak wchodze na watek ,,wyprawki dla maluszkow...." to fiola juz dostaje ze niektore juz wszystko maja kupione.....![]()
ja mam wszystko, tylko burdel w chacieAnetko spokojnie. Ja nie mam 3 podstawowych rzeczy, czyli wózka, łóżeczka i fotelika samochodowego. Pierdołki pokupywałam, ciuszki dostałam lub kupiłam w lumpku. Ale to moje pierwsze a twoje drugie. Twój instynkt i doświadczenie mówią ci pewnie, że masz jeszcze czas i tego się trzymaj.;-)

nie wiadomo co lepsze