Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja juz po kolacji.. teraz tabletka
zaaz w pizame wskakuje... a wczesniej kapiel
i sie klade bo plecki mi whodza w d***
zycze milego wieczoru![]()

No dziękuje bardzo za tego słoniaJa Mateuszka urodzilam w 40ti 5 dni ciazy a w ksiazeczce mam 40tydz. i chyba tak wole a nie jak slon w 41 albo 42;-)
ja urodziłam Anielkę w 42 

Chociaz patrząc na to jak wyglądam teraz to może i nie mam sie co burzyć 

Tak szczerze powiedziwszy to ja tylko podałam przyblizony termin ostatniej @ ,ponieważ ja o ciązy dowiedziałam się na początku 3 m iesiąca ,bo do tej pory miałam jakies upławy (wiadomo ,ze to nie było to co okres ,ale krew leciała nie tylko jakies brudzenie czy plamienie ,ale to trwało max. 3 dni a okres mam normalnie 7),ale nawet lekarz mi tłumaczył,ze może przeciazyłam się ,że może wreszcie się to wyregulowało itd.No i oczywiscie jak przyszło co do czego to ja nie pamietałam jaka datę @ miałam 3 miesiące temuChogata moze dlatego ze termin @ tak wskazywal??
Jak rodzilam kube nie patrzono za bardzo na terminy z usg przynajmniej u mnie, mialam termin z @ na 8 kwietnia a z usg na 18ego a porod wywolano 18ego

Kupilam m.in. ksiazke Zawitkowskiego (zamawiana mi nie przyszla) i obejrze sobie dzis w lozku dolaczona plytke.