reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
różnie,cały czas boli mnie brzuch,skurcze czuje ale nie są zbyt silne,głowa mi pęka codziennie,mała sie jakośmniej rusza,ale mam kilka sposobow zeby ją rozruszać i wiem,ze tam jest
jeszcze troszke musisz wytrzymać a potem to już z górki, głowa boli bo pewnie sie denerwujesz i chciałabyś już być w domku, nie ma to jak być na swoim ;-)

reklama
jeszcze troszke musisz wytrzymać a potem to już z górki, głowa boli bo pewnie sie denerwujesz i chciałabyś już być w domku, nie ma to jak być na swoim ;-)
możliwe,ale ja ostatnio mam bardzo niskie ciśnienie,a wysokie tetno,małej tętno też podskoczyło,az sie dziwiłam
mam dośćspore upławy co mnie tez niepokoi
no i znikam,na razie,od poniedziałku napewno bede juz mogła non stop do was zaglądać,ide pomyśleć nad prezentem na roczek,mam zero pomysłów w głowie

Ostatnia edycja:
Witam się z rana:-)
Zapowiada się znowu upalny dzień. Godzinę nadrabiałam zaległości! Widzę produkcja na finiszu wzrosła:-D
Azorek super że już jesteście w domku. Zazdroszcze. Moje łóżeczko jeszcze pewnie puste postoi do sierpnia (jako jedyne):sorry2:
Joan trzymam kciuki, żebyś się nie namęczyła i miała taki poród jaki twój gin. przewiduje. Swoją drogą moja koleżanka przed porodem skorzystała z takiej "usługi" i jeszcze 3 tyg. nosiła małego w brzuchu. Podobno ją to bolało jak jasna ch... .
Iwonko witaj!

A ja czytałam że masaż syjki macicy robi sie jak jest ciaza przenoszona i też słyszałam że bardzo boli.
Zapominam dodać że od kilku dni mam siarę! Co prawda dopiero jak nacisne sutek io jest bardziej wodnista niz żółta, a i tak cieszę się jak głupia.:-)

Ostatnia edycja:
witam sie z rana-juz po karmieniu i przewijaniu i ja juz po sniadanku:tak::-D zagladam tylko na chwilke i znikam do obowiazkow:-D:-D:-D opisalam na watku moje doswiadczenie wiec zapraszam do lektury:tak:milego dnia sierpniowki zycze i nie martwcie sie niczym bo stres nie pomaga a do porodu to trzeba troche na luzie bo inaczej si nie da-ale przyjdzie samo zobaczycie:-D:-D:-D:-D oki to ja znikam papapapatki jeszcze zajze pozniej

Azorek jezszcze raz Ci serdecznie gratuluje... troche Ci to zajeło od odejścia wód ale najważniejsze że juz jesteście razem :tak::tak::tak: To o której w końcu urodziłaś?:blink:

reklama
Witam Słoneczka:-).

Widze ze na razie zadnej sie juz nie spieszy;-).Mi skurcze sie wyciszyły,wiec polece na rynek po owoce.A wczoraj wieczorem to sie wystraszyłam bo jaj wstalamz kanapy to zuwazyłam małą mokrą plame juz myslałam ze to wody ale to chyba mocniejszy upław:sorry2:.Tylko dzis kregosłup boli no ale cóż widocznie tak musi byc.

Azorek ucałuj córeczke od e-cioci:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry