reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny zjadła bym dobre ciasto drożdżowe ale mam jakieś trudne te przepisy...
Może macie jakis co się szybko robi i zawsze się udaje....?????
Jeśli tak to prosze napiszcie na wątku z przepisami!

reklama
Wpiszę na odpowiednim wątku Malinka. Ciasto jest mało słodkie, więc jeśli jesteś "cukiernikiem" trzeba dodać słodkiego dżemu.
Kuzynka ma jeszce łatwiejsze, ale jest na Krecie i chwilowo nie poda.

hej, ja tez sie witam

azorek fajnie ze juz jestes w domku z coreczka - zycze duzo zdrowka!!

Jakubka gratuluje synusia!!!!!!!! Niech rosnie silny i zdrowy!

Basiu ciesze sie ze ty jeszcze masz dzidzie w brzuszku, odpoczywaj duzo i oszczedzaj sie, bedzie dobrze :)

mam dzis ostatni dzien w pracy i ostatni dzien neta!!!!!!!! :szok: Conajmniej przez tydzien nie bede na bb:no:.
A w pracy prawie caly czas rycze bo kiepska jestem w pozegnaniach, co sie uspokoje to kolejna osoba przychodzi i znowu rozkrecam sikawki...

Ide poczytac inne watki zeby oderwac sie myslami od tych rozstan choc na chwile

reklama
Już z powrotem z arbuzem:-) 3,5 kilo na plecach dla równowagi. Nie mogłam żednych butów wcisnąć, a leje że bez pełnych nie było sensu, w końcu weszłam w takie co ciut przemakają. Dokładnie jak u Megaczki, na poprawę się nie zanosi prze kolejnych kilka dni, żeby choć wyszło słonko na poród.:sorry2:.
Megaczka, widzisz, dotrwałaś jakoś do końca. Prześlę ci na priv. mój nr. telefonu, jak będziesz chciała wiedzieć co sie dzieje na bb to chętnie zdam ci relacje.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry