Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pociesze was ze te puchniecie to glownie przez upaly,
z miesiac temu chyba tu tez bylo goraco i palce u rak bardzo mi puchly,
obraczke musialam zdjac
ale upaly przeszly i znowu mam wszytko w normie, zero puchniecia
Aga o rany to odpoczywaj dużo i uważaj na siebie!!!
Dobrze że z dzidzi ok!!I nawet spora jest!!
andariel ta komórka owszem fajna ale nie lubie tam długo siedzieć bo pająki na mnie dziwnie patrzą....
pa Megaczka!!I Ty się nie rozpakuj!!!!
Uciekam się położyć może potem zaglądne.....
a ja juz po drzemce, to Mewa i Megaczka juz odpoczywają w domkach. Czego się dla dziecka nie robi. Trochę tu dziwna polityka z macieżyńskim. Trzeba siedzieć ile się da, bo jak nie to po 9 miesiącach urlopu albo powrót do pracy, albo benefity. Nie wyobrażam sobie zostawic takie malusie dziecko z kims obcym. No zobaczymy jak będzie. Ja mam w planch szycie na zamówienie, może się da przeżyć.
no... ja niestety liczę się z tym, że raczej po 5-6 m-cach będę musiała wracać do roboty, której na dodatek nie lubię:-( no chyba, że mój M. rozkręci jakiś własny biznes albo w totka wygramy, inaczej będzie ciężko, niestety; idealnym rozwiązaniem dla mnie byłoby znalezienie czegoś nowego na część etatu, tak żeby bywać wśród ludzi, ale i poświęcać dużo czasu córci;
wykąpałam się, ochłodziłam, ale jak ciężko było się ogolić tu i ówdzie!!! a potem wstać i wyjść ale dałam radę;-)