reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gosiu z toba gorzej bo jak plamilas to juz w ogole na zimne dmuchac, ale z tego co doczytalam masz dzis na szczescie wizyte i lekarz cie obejrzy. Takze czekamy na informacje

widzę, że we dwie mamy to samo Gosiu.

Kasiu u mnie też ból stały po lewej jak kolka.

Piwonia leżę, ale do wc muszę po wypiciu takiej ilości wody. Pani dr też mówiła, by dużo sikać.

to ciekawe, mnie tez sie chce pic. A do toalety musze prawie natychmiast po wypiciu czegokolwiek, ha ha... nawet po kilku lykach. Zastanawiam sie wrecz, czy ja nie mam nadprodukcji moczu - to niemozliwe zebym wypila az tak duzo! ;-)

Jak nie przejdzie to oczywiście, że lekarza odwiedzę. Strasznie panikuję zawsze.

wampirka nie wiem jaka wiosna A dzwonił rano i mówił, że drzwi tak zamarznięte były od samochodu, że nie mógł otworzyć :no:. W końcu udało mu się ale od strony pasażera. Chyba, że w innej części polski :-)

Jak nie przejdzie to oczywiście, że lekarza odwiedzę. Strasznie panikuję zawsze.

wampirka nie wiem jaka wiosna A dzwonił rano i mówił, że drzwi tak zamarznięte były od samochodu, że nie mógł otworzyć :no:. W końcu udało mu się ale od strony pasażera. Chyba, że w innej części polski :-)

U nas tez samochody pozamarzały. A mój mądry mąż wczoraj mi samochodzik umył:szok:... i dziś myślałam, że go łomem będę otwierała

reklama
witam kobietki po weekendzie!!! jesteście niesamowite. musiałam nadrobi ć ok. 50 stron! widzę że zaczynają się u nas wszystkich dolegliwości. mnie tak bolał brzuch w sobotę. było nieciekawie ale na szczeście przeszło. nie mogę zbyt długo siedzieć bo takie bóle się powtarzają więc dobrze że już siedzę sobie w domku. mam do was pytanko: nie wiecie czy weszła już ta ustawa o 270 dniach chorobowego dla nas. pare dni temu któraś sierpnióweczka mi o tym pisała ale w gazecie pisali tylko o 182. dajcie znać jak coś na ten temat wiecie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry