agusia0611
Fanka BB :)
No-spe i magnez juz na stale biore.. teraz nawet podwojnie przez zeszlo-tygodniowe plamienie. I wcale mi nie pomaga na ten bol.... ;-(
Idź Gosia do lekarza, albo chociaż zadzwoń i spytaj co dalej robić!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No-spe i magnez juz na stale biore.. teraz nawet podwojnie przez zeszlo-tygodniowe plamienie. I wcale mi nie pomaga na ten bol.... ;-(
widzę, że we dwie mamy to samo Gosiu.
Kasiu u mnie też ból stały po lewej jak kolka.
Piwonia leżę, ale do wc muszę po wypiciu takiej ilości wody. Pani dr też mówiła, by dużo sikać.
. W końcu udało mu się ale od strony pasażera. Chyba, że w innej części polski :-)piwonia ogładałam pogode na poloni i wszędzie słonko a siostra mi pisala ze u nich plus 10a niby gdzie,może w sobote była owszem,a dzisiaj znowu zima![]()
Gosia my naprawdę mamy to samo. O której masz wizytę?to ciekawe, mnie tez sie chce pic. A do toalety musze prawie natychmiast po wypiciu czegokolwiek, ha ha... nawet po kilku lykach. Zastanawiam sie wrecz, czy ja nie mam nadprodukcji moczu - to niemozliwe zebym wypila az tak duzo! ;-)
Jak nie przejdzie to oczywiście, że lekarza odwiedzę. Strasznie panikuję zawsze.
wampirka nie wiem jaka wiosna A dzwonił rano i mówił, że drzwi tak zamarznięte były od samochodu, że nie mógł otworzyć. W końcu udało mu się ale od strony pasażera. Chyba, że w innej części polski :-)
... i dziś myślałam, że go łomem będę otwierałaGosia my naprawdę mamy to samo. O której masz wizytę?