reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzień doberek :-)
my nadal kulamy się we dwoje ;-)
mieszkanko posprzątane, obiadek zjedzony i zaraz trzeba wyruszyć na pocztę wysłać L4
Maja jest już tak niziutko i uciska, że strasznie bolą mnie kości krocza (nie wiem jak się fachowo nazywają) :baffled: już wiem co to jest chód kaczki :-D:-D:-D

Wpadlam na chwile zajzec co u was....
No to teraz Efe,do lozka i niech szybko przechodzi chorobsko,zebys na porod byla zdrow jak ryba....

Aga,dokladnie rozumiem z praca do konca,ja tez jak bym nie miala tak daleko do pracy to bym jezdzila.....a i nogi mi puchly w firmie,smialam sie ze mam uczulenie na prace...he,he....bo jak w domu siedze to tak nie puchna....:-D

Aniaso i Basia,wspolczuje wam z tymi skurczami.....mogloby sie cos juz zaczac dziac,a nie was tak meczy.....:sorry2:

A Malinka to sie dzis odzywala? Bo jakos nie zauwazylam,albo przeoczylam....:confused:

dalej mam skurcze a czopu nic:dry:
tylko mnie czysci:baffled::dry:
a bol naprawde okropny:dry:
musi byc fest zle jak sie skarze:szok::baffled:
torbe mam spakowana ale nie wiem czy juz jechac czy jeszcze poczekac:szok:
nie chce znowu na patologi lezec:no:

reklama
zalezy.. bo odkad je mam to wydaje mi si ze sa co 10 lub 5 minut... jedne obleci a drugie ze az na palcach staje:baffled:
a mala sie rusza czyli wsio ok:szok:
jak siedze to sa zadziej gorzej jak stoje lub chodze
ja bym poczekała i liczyła skurcze przez kilka godzin,żeby byc pewnym
i weź nospe jeśli przejda to niestety porodu nie bedzie,a tak pojedziesz i mogą ci tez dac nospe i czekac na rozwój

ja tak miałam w niedziele,zwijałam sie,ale po nospie przechodziło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry