reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Udało się umieścic zdjęcie :blink:

Ja też chętnie bym pojechała do Paryża, piękne miasto, podobnie jak wy mam lęk wysokości ale na pewno bym weszła na wieżę zacisneła bym zęby i już :-)

Ja planuję z mężulkiem na kilka dni w maju nad morze pojechać, później to nie wiem czy dałabym radę z takim brzuchem.

Kasia nasza forumowa informatyczka!!!!!!!!!!!! Z pamięci wszystkie porady!!!! Niesamowita jesteś kobieta!
Dzieki mam nadzieje ze sie przyda, ale fakt komputer to moja pasja.
Aneczka ja juz zakrecona jestem z tymi urlopami, zasilkami, kiedys prosciej bylo, ale tu wychodzi ze jak matka sama w szpitalu obojetnie z jakiej przyczyny, chocby i zarazy bleeee

Udało się umieścic zdjęcie :blink:

Ja też chętnie bym pojechała do Paryża, piękne miasto, podobnie jak wy mam lęk wysokości ale na pewno bym weszła na wieżę zacisneła bym zęby i już :-)

Ja planuję z mężulkiem na kilka dni w maju nad morze pojechać, później to nie wiem czy dałabym radę z takim brzuchem.

My tez myslimy o wyjezdzie nad Baltyk w maju ;-)

A co do Paryza - faktycznie cudowne miasto do zwiedzania. Uwielbiam! Mieszkac natomiast tam bym nie chciala. Moj maz zreszta tez w Paryzu mieszkac nie chce (jest Francuzem ;-)

dzieki za porade,sprobuje moze sobie poradze...

Dzieki mam nadzieje ze sie przyda, ale fakt komputer to moja pasja.
Aneczka ja juz zakrecona jestem z tymi urlopami, zasilkami, kiedys prosciej bylo, ale tu wychodzi ze jak matka sama w szpitalu obojetnie z jakiej przyczyny, chocby i zarazy bleeee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry