reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

reklama
Wam to dobrze tak pozno to chyba ostatnio wstalam jak w ciazy bylam a to juz dosc dawno teraz szosta, siodma no gora osma pobudka i nie ma zmiluj:baffled:

No i tak jak sie nasze kochane malenstwa szczesliwie urodza to sobie nie pospimy, nie wyjde chociaz z wprawy:wściekła/y:Ale kto moze niech zazywa poki sie da. Slodkiego lenistwa zycze wszystkim ktore moga sobie poleniuchowac:-D

ech kasia niestety tak to jest ze jak sie ma dzieci to pelny etat jest....ja pamietam jak miala 3 juz w wieku 4 i pol,1,5 i urodzilam 3 corke......jazda ze szok i nikogo do pomocy:) ale dzieki temu sama umiem na siebie liczyc i nie potrzebuje nikogo:)

No ja niestety nie mam wprawy, chodź ostatnio w rodzinie pojawiło się maleństwo pod koniec września ale co z tego jak do Irlandii przyleciałam.. a teraz odpoczywam, żeby póżniej nie narzekać...

tak jest nayeczka....korzystaj korzystaj.....ja tez korzystam z kazdej chwili jak tylko moge:)

no nic chyba juz pojde;)
dobranoc kochane:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej rasqo!
Witamy w klubie przyszłych mam:)
Jak przeczytałam twój post to aż mnie ciarki przeszły:szok:
Wygląda na to, że jesteśmy na ty samym etapie ciąży;) Wyliczyłam sobie termin na stronach internetowych i raz wyszło mi 19 drugi raz 21 sierpnia. Ja do mojej dr G wybieram się jutro i nie spodziewałam się, że już będzie można posłuchać serduszka!!! Ciąże potwierdził inny lekarz, do której poszłam tylko po to.
Nam apetyt dopisuje, może dlatego, że od ponad tygodnia siedzę w domu z powodu grypy :( Ale już jest lepiej. Mam lekkie mdłości, ale nie toleruje jedynie kawy zwyczajnej za to rozpuszczalną z mlekiem jak najbardziej.
Pozdrawiam serdecznie
Ps. Prawda, że sporo nas tu:tak: Będzie nam raźniej:-)

Witaj Efe1980
Ja widziałam tylko pikające serduszko a nie słyszałam jeszcze bicia. A co do objawów jeszcze to biust urósł mi chyba ze 2 rozmiary, wszystkie staniki małe :)
Pozdrawiam

reklama
Do góry