natt
Fanka BB :)
iZABELA, my jeździmy co roku do takich znajomych rodziców mojego Jarka. Ja tam bardzo lubie być bo,nie jest to samo centrum i fakt do morza trzeba kawałek podejsc przez miasto,ale za to nie ma tego dzikiego tłumu przez 24h i tuż przy domu jest plac zabaw,wiec jak plaza sie znudzi albo pogoda średnia to można tam troche z dzieckiem pobyć. Nie pamietam ile za pokoj bo my tam z jakims rabatem jeździmy...ale i tak jest duzo taniej niz w cetrum. Oczywiscie cos za cos i kolejny minus to brak łazienki w pokoju ,łazienka jest na kazdym pietrze( bardzo ładna w ubiegłym sezonie remontowane były,takze są naprawde bardzo miłe do korzystania) i korzystaja z jednej łazienki dwa pokoje,wiec nie jest źle. Nie namawiam Cie i jak widzisz obiektywnie pisze jak tam jest...Jak byś chciała się czegoś wiecej dowiedziec to podam Ci dokładniejsze namiary,mozesz sie nawet na nas powoływać. Nie jestm pewna czy oni nie mają jakiejśc strony...nie wiem...ludzie się nazywają Teresa i Zygmunt Setzke,adres Władysławowo ul.Jachtowa 6( chyba 6.....)ale po tych danych juz powinnas cos w google znaleźć.
kasa to kasa, koncern ma dochody i to się liczy, a że od gerberów nikt nie umiera, to dawaj dalej w tę bajkę o zdrowym i pełnowartościowym pożywieniu;

wy również mieliście zabiegi spa? 

...ale dzis cos dziubnela....a teraz zjadla pol serdelka i poprawila DWOMA MANDARYNKAMI!!!!