reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Alex, to udanych zakupów. Ja wczoraj obeszłam jedno centrum handlowe i miałam dosyć. To już chyba nie dla mnie. Ale kupiłam sobie dwie bluzki i buty tak na teraz do latania. I Julisi kurteczkę wiosenną, więc wyjazd ogólnie udany.

Dzisiaj pogoda jakby lepsza, jakieś słoneczko wychodzi, więc będzie można isć na spacer, w końcu.

Oleńka witaj po przerwie. Przykro mi bardzo z powodu straty, ale teraz na pewno będzie już dobrze:-). Powodzenia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziwczynki, jeszcze nie mam wieści od Andarielci,jak tylko cos bede wiedziała natychmast pisze:). Powysyłałam Wam PW w sprawie składki ,mam nadzieje,że nikogo nie pominęłam.

Dooobra to własnie dostałam sms od Ani. Cytuję:

Adaś nieco gorzej,pod respiratorem. Moze byc bardzo róznie w obie strony. Jakos sie trzymamy,nie ma wyjścia. Maluszek dzielnie walczy,musimy czekać

jakie to niesprawiedliwe. Strasznie mi przykro,ale wierze,że za chwilke z Adasiem bedzie dobrze i wszyscy wroca szczesliwi do domku:)

Ostatnia edycja:
w sumie wiesci są ,ale nie takich sie spodziewałam,ale wierze że jednak wszystko bedzie dobrze
trzymam za Juniora mocno mocno kciuki i bede sie za nich modliła,żeby było dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry