reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anetko dostaniesz napewno, ja tylko obserwuje osoby ktore chca miec dostep do tajnego i musze sie upewnic ze taka osoba nie zniknie po kilku postach. A widzac twoja aktywnosc to raczej sie nie zapowiada ze znikniesz:wściekła/y::-):-)

reklama
:-)nom straszni mi się tu u was podoba i mam nadzieje się tu zadomowić
hehehe jaką maniaczka się stałam odkad BB ODKRYŁAM:-)
POPROSTU JESTEŚCIE SUUUUUUPER:happy::happy::happy:

kaskax25 nie wiem czemu ale twoje posty te co piszesz na ogólnym mi się pojawiają w osobnym okienku:)czyja to wina? i kto tak ustawił?nie mogę normalnie czytac i odpisywać bo jak tylko ty coś klikniesz to mi wyskakuje nowe okienko i tylko twoj pościk!
A to wampirka pewnie mam cos waznego do powiedzenia:wściekła/y::wściekła/y:Zartuje nie mam pojecia ale pewnie dlatego ze czasem cos edytuje w swoim poscie i wtedy cos takiego moze mi sie robic, czasem tez tak mam z innymi postami

Wampirka, tak się czasem pojawiają nowe posty, bo to jest wątek LIVE i czasami wrzucają się tak właśnie dziwnie, że ja muszę potem stronę odświeżyć

a okłady to robię już chyba ze wszystkiego, już chciałaby żeby mi te zęby urosły

Emy współczję, mnie kiedyś kobitka spaprała kanałowy, znieczlenie przestało działać i rano ledwie się doczłapałam na poprawkę.
Nie mam pojęcia, jak Ci pomóc.Dobrze byłoby przespać, jeśli się uda.

Emy współczuję! Ból zęba podobno jest jednym z najgorszych. Wcześniej to tylko poparzenie i złamania otwarte...

U mnie dziś barszcz czerwony z smażonymi ziemniaczkami i jajkiem sadzonym!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry