reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Znów zadzwoniła mama. No i znowu czemu nie dzwonie.
Powinnam dać jej grafik wizyt. Wieczorkiem chciałam zadzwonić.

Idę suszyć włoski i robić obiadek :-)

wrrrrrrr ja tu wracam i pół godziny nadrabiam zaległości a krótko mnie nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja konsumuje ciasto i puszką pepsi zapijam bo mnie naszło:wściekła/y:
no i witam nowe sierpniówki

kasiu a ty do apteki nie poszłaś:angry::angry::angry::confused:

Ostatnia edycja:
Kasiu wybacz wiem że to nie śmieszne ale mnie na śmiech wzięło po twoim poście :-D:zawstydzona/y: skoku ta wyprawa nie przypomina fakt:tak::wściekła/y:
nadrobiłam zaległości odezwałam się a tu pouciekały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ania wybaczam ty zapominasz ze ja w dziurze mieszkam:wściekła/y:A zreszta Deli ma podpytac lekarza co by mozna w tej sytuacji, to poczekam:tak::-D
fakt cichutko sie zrobilo

Witam sie kobietki!
Wlasnie dotarlam do domu,jestem padnieta,a musze jeszcze cos upitrasic:sorry2:,a tak bym tu chetnie z wami posiedziala....mam tez sporo do nadrobienia od wczoraj rana,a widze ze nie leniuchowalyscie:angry:,tylko pisaly ipisaly,zanim to przeczytam zeby wiedziec co u was,to pewnie nocka pozna mnie zastanie,ale daje znac,ze zyje i wszystko u mnie w porzadku,tyle ze nie czasowa sie jakas zrobilam,a w pracy tez cos siada internet i nie moge do was zajzec...
To ja spadam na chwile,cos upitrasic,a pozniej poczytam zaleglosci...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry