Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie, a po co??Czy ktoras z Was tak jak ja chodzi do dwoch lekarzy? :-)

ale do dwóch prywatnie czy do dwóch na kase chorych??Czy ktoras z Was tak jak ja chodzi do dwoch lekarzy? :-)
ja chodze na kase... ale na usg prywatnieale do dwóch prywatnie czy do dwóch na kase chorych??

ale nie wiem czy to takie zdrowe te usg co 2 tygJa na poczatku jak test mi wyszedl pozytywny poszlam do lekarza ktory prowadzil ciaze mojej kolezance i byla bardzo zadowolona z niego. Po czym uznalam za stosowne wrocic do lekarza do ktorego chodzilam od lat. W miedzyczasie mialam krwiaka, wiec wolalam chodzic do obu i nie raz zdarzylo sie tak ze potrzebowalam pilnie o cos zapytac w zwiazku z roznymi dolegliwosciami a czasami jeden z nich ma wylaczony telefon lub jest na 2 tygodniowym urlopie. Poza tym uwielbiam patrzec na mala na usg a dzieki temu ze chodze do obu prywatnie, ogladam ja co 2 tygodnie![]()

I wiesz co jest najsmieszniejsze ze na sklepie cena 7,97 a maz przyjechal do domu na paragonie 5, 97
za kg. To za tyle zjem nawet kwasne