reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja na poczatku jak test mi wyszedl pozytywny poszlam do lekarza ktory prowadzil ciaze mojej kolezance i byla bardzo zadowolona z niego. Po czym uznalam za stosowne wrocic do lekarza do ktorego chodzilam od lat. W miedzyczasie mialam krwiaka, wiec wolalam chodzic do obu i nie raz zdarzylo sie tak ze potrzebowalam pilnie o cos zapytac w zwiazku z roznymi dolegliwosciami a czasami jeden z nich ma wylaczony telefon lub jest na 2 tygodniowym urlopie. Poza tym uwielbiam patrzec na mala na usg a dzieki temu ze chodze do obu prywatnie, ogladam ja co 2 tygodnie:)

Ja na poczatku jak test mi wyszedl pozytywny poszlam do lekarza ktory prowadzil ciaze mojej kolezance i byla bardzo zadowolona z niego. Po czym uznalam za stosowne wrocic do lekarza do ktorego chodzilam od lat. W miedzyczasie mialam krwiaka, wiec wolalam chodzic do obu i nie raz zdarzylo sie tak ze potrzebowalam pilnie o cos zapytac w zwiazku z roznymi dolegliwosciami a czasami jeden z nich ma wylaczony telefon lub jest na 2 tygodniowym urlopie. Poza tym uwielbiam patrzec na mala na usg a dzieki temu ze chodze do obu prywatnie, ogladam ja co 2 tygodnie:)
ale nie wiem czy to takie zdrowe te usg co 2 tyg:confused:

reklama
No nie wiem Mola czy masz sie z czego cieszyc niby USG jest bezpieczne, ale co dwa tygodnie? I tak do konca?:confused:
Roksana wygladac to ladnie wygladaja, ale kwasne brrrrr az na sama mysl mi sie kwasno robi:wściekła/y:I wiesz co jest najsmieszniejsze ze na sklepie cena 7,97 a maz przyjechal do domu na paragonie 5, 97:wściekła/y:za kg. To za tyle zjem nawet kwasne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry