reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No właśnie dziewczyny ja też się dziwiłam, później zaczełam czytać o małej ilości wód płodowych, która jest bardzo niebezpieczna dla dziecka, tylko że żadko się zdarza żeby to miało wpływ na dziecko w II trymestrze. W każdym bądz razie babki się wypowiadały i czasami wypijanie takiej ilości płynów pomagało na ilośc wód.
Tak jak napisałam, wolę dmuchać na zimnie 2 tygodnie zrobię sobie kurację jak to nic nie da to sobie odpuszczę :tak:

reklama
Pewnie Joan warto sprobowac napewno nie zaszkodzi. Ja sie zmuszam do picia. Jedynie w nocy mnie suszy i pije sama z siebie, czego efektem jest......toaleta:baffled:

hmmm to raczej tez uwarunkowania sa kobiety ktorych organizm produkuje bardzo duzo wod a sa i takie ktore malo prpdukuja

kasia a wiesz ze jak sie malo plynow pije to tez oznaka sa bole glowy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystko byc moze ale mnie czesto glowa nie boli:tak:Zreszta jak zlicze wszystko to te dwa litry na dzien napewno sie uzbiera:-)
A ty co tez malo pijesz?Skad u ciebie te bole glowy, bo u mnie to ze stresu

reklama
kaska no ja nie wiem od czego te bole bo mam niskie cisnienie i ogolnie nie mam problemow z glowa ale w tej ciazy to jakies przeklenstwo chyba
A wiesz ze ktos tu sie wypowiadal ze bole glowy to na coreczke, hihihi;-)Zartuje wredna jestem. W poprzedniej non stop lepetyna mnie bolala i jest chlop jak dab to pewnie na tego syna cie tak boli;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry