reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie ja juz zrobilam porzadki , postanowilam sie zbytnio nie wysilac posprzatalam aby bylo teraz wybieram sie z corka na spacer i na jakies zakupki moze do lidla
Ja odmowilam tesciowe jutrzejszego obiadku chce posiedziec w domu a zreszta wole sama ugotowac lepiej mi smakuje no i zawsze se zrobie to na co mam ochote i co moja corka lubi i przynajmiej pojemy sobie , pozniej sjesta po obiadku i tak lubie spedzac niedziele

reklama
Ja mam cichą nadzieję, że jutrzejszy dzień uda mi sie odpocząć. Pracujemy z P. po 6 dni w tygodniu, każde do 18.00. Widzimy sie rano przelotem i chwilę wieczorem, dopóki mi sie ze zmęczenia film nie urwie. Ostatnie Niedziele zwalają sie do nas znajomi - co tydzień inni. To efekt naszej wyprowadzki z blokowiska na działkę pod Warszawę.
Potrzebujemy spędzić trochę czasu razem. Zjeść normalny obiad z synkiem. Powygłupiać sie na podłodze. Wybudować wieżę z klocków! Ale mam przyziemne marzenia.....

Aga ten brzuszek jakby cie oplata zaokrągla się a nie idzie do przodu z dziewczynami też taki miałaś:confused:
Agusia jak rzadko widują to pewnie myśleli że roztyła się:-D:-D:-D

aneczka wiesz co ciezko stwoeidzic bo ostnia ciaza dokonczona byla prawie 11 lat temu.....ale z tego co pamietam to za kazdym razem brzuch wygladal inaczej....
teraz jak na razie idzie wszystko w brzuch i nigdzie wiecej i to mnie cieszy

hehe roztyla.....oni stwierdzili ze schudlam hahahha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry