reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aneczka, zazdroszcze tej karpatki mniam... :-)
choc za mnna to dzis jakas szarlotka chodzi
mmm... z lodami waniliowymi ... moze jak P wroci
to da sie pokombinowac :)
w koncu zasluzenie mi sie nalezy, bo w domku blysk, obiados tez zrobiony hihi :-D
dobra, teraz mykam pod prysznic uff...;-)

reklama
Witam się słonecznie:)
Taka piękna u nas pogoda, że żal było w domu siedzieć. Wybraliśmy się na zakupy! Zakupiłam sobie między innymi w Empiku książkę Kaz Cooke "Ciężarówką prze 9 miesięcy". Od powrotu przeczytałam 150 stron jednym tchem i popłakałam się ze śmiechu:-D

a ja juz po południowej drzemce przekosiłam cos a teraz by sie zdaly takie pyszne lody smietankowe:tak::-D
M siedzie od rana w garazu cos tam kreci wierci i naprwia to mi sie nudzi. moze cos pod wieczór sie wymysli moze na herbatke do znajomych wyskoczymy

Obiadek pojadłam i bym trochę poleżała...ach...
A ty mi Aneczko tu jeszcze z tą karpatką?! Jak ja bym sobie zjadła:-(

Puściutko tutaj:) Tak weekendowo!
Idę pod kocyk i wracam do mojej lektury;-)
Miłego weekendu kobietki:)
Odpoczywajcie i do poniedziałku:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przez caly dzien dzisiaj od rana mam klucia ostre w dole brzucha. srednio raz na kilkanascie minut, bardzo sie tym martwie! dzwonilam do lekarza, kazal mi brac luteine 3x2 i no-spe 3x1 i lezec i zadzwonic jutro jak do jutra nie przejdzie. Nie wyobrazacie sobie jakiego stresa mam, najchetniej pojechalabym do szpitala sie zbadac ale w koncu lekarz powiedzial zeby czekac do jutra...
Miala ktoras z Was takie bole??

Mola nie denerwuj sie wez tabletki i grzecznie lez w lozeczku wstawaj tylko do ubikacji
A jak ci nie przejdzie po tej nospie to zawsze przeciez mozesz do szpitala pojechac
Odpoczywaj i nie denerwuj sie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry