reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wreszcie doczytalam zaleglosci dzisiejsze...
Oj to nie dobrze Kasiu ze maly chory,wiem jak to jest,maruda wtedy ze chej,moja na szczescie na razie(odpukac) jest zdrowa,ale w przedszkolu panuje ospa,ona chorowala 2 lata temu,to mysle ze sie juz nie zarazi? Jak myslicie? A moze wirusa przeniesc i ja moge zlapac? Nie wiecie czasem? Chociaz ja tez chorowalam w dziecinstwie...

reklama
Anet pilnuj zeby mala po przyjsciu do domu myla raczki, bo moze w ten sposob przeniesc zarazki. A ospa w ciazy to niebezpieczna a jak chorowalas to polpasca mozna zalapac. Narazie malemu choroba sie wykluwa, mam nadzieje zadusic ja w zarodku

mi się wydaję że po przechorowaniu ospy zachorować mogą tylko nieliczne osoby o czym pisały dziewczyny na forum:tak:
ja przechodziłam i raczej nie przejdę bo od tamtej pory miałam dużo do czynienia:tak:
ja w lipcu zanim młody poszedł do przedszkola zaryzykowałam i za 150 zł kupiłam mu szczepionkę i mimo iż wszystkie dzieci po świętach ospę miały on nie:tak::-)

Drugi raz nie zachorujesz tylko oslabiony organizm moze wlasnie polpasca zlapac, ale raczej jak nie masz stycznosci osobistej z chorymi to szanse na to sa nikle. Ale uwazac trzeba:angry::tak:

Kasiu! Ja w dziecinstwie duzo chorowalam,na pólpasca tez i na rozyczke,na szkarlatyne i duzo,duzo innych chorob,wiec mysle ze juz nic nie zlapie,ale kto wie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry