Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wezme od każdej po troszku i wszystkie będziemy zadowolone hahaha

Ja też się nie dołuję przecież w ciąży nie będę chudła, a brzusio mam taki śliczny okrąglutki.ale tak na serio ponoć mam wszystko na swoim miejscu a mąż mnie taką uwielbia, wiec ja sie nie dołuję... :-)
Ciesz sie chudzino ze swojej linii. Ja zawsze chcialam miec troche mniej tu i owdzie jak juz mi sie udalo to zachodzilam w ciaze i szlak trafial moja linie. Chudemu latwiej, ciuchy zawsze mozna dobrac i nawet tansze sa;-)Pewnie dawajcie!!!!wezme od każdej po troszku i wszystkie będziemy zadowolone hahaha
![]()
Dzieki Deli. Podgladaj ile chcesz ja bede podgladac tez ciebie za toKasiu podejrzałam Cię na NK. Mateuszek słodziutki taki mały szkrabik. Kubuś uroczy.
Tylko ze ciebie to ja raczej nie znajdeCiesz sie chudzino ze swojej linii. Ja zawsze chcialam miec troche mniej tu i owdzie jak juz mi sie udalo to zachodzilam w ciaze i szlak trafial moja linie. Chudemu latwiej, ciuchy zawsze mozna dobrac i nawet tansze sa;-)
. Zostaja same M-ki. No i koelzanka co pracuje w sklepie mowila mi ze malych kozmiarow szyja tylko kilka sztuk a wiekszych - wiecej 
ja jestem okrąglutka i bez ciązy hahahhaJa też się nie dołuję przecież w ciąży nie będę chudła, a brzusio mam taki śliczny okrąglutki.
Kasiu teraz już możesz. I zobaczysz wszystko.Dzieki Deli. Podgladaj ile chcesz ja bede podgladac tez ciebie za toTylko ze ciebie to ja raczej nie znajde
Widzisz jak to jest! A ja zawsze marzyłam żeby mieć więcej a szczególnie w stanikuCiesz sie chudzino ze swojej linii. Ja zawsze chcialam miec troche mniej tu i owdzie jak juz mi sie udalo to zachodzilam w ciaze i szlak trafial moja linie. Chudemu latwiej, ciuchy zawsze mozna dobrac i nawet tansze sa;-)

Kasiu tylko się nie śmiej z niektórych zdjęć.z rozmiarami zawsze będzie problem jedne chudziny czegoś mniejszego znaleźć nie mogą a ja np z biustonoszami mam problem bo ładne są przeważnie A B a ja bez ciąży mam duże C![]()