reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kasiu podejrzałam Cię na NK. Mateuszek słodziutki taki mały szkrabik. Kubuś uroczy.

ale tak na serio ponoć mam wszystko na swoim miejscu a mąż mnie taką uwielbia, wiec ja sie nie dołuję... :-)
Ja też się nie dołuję przecież w ciąży nie będę chudła, a brzusio mam taki śliczny okrąglutki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pewnie dawajcie!!!!:-Dwezme od każdej po troszku i wszystkie będziemy zadowolone hahaha:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Ciesz sie chudzino ze swojej linii. Ja zawsze chcialam miec troche mniej tu i owdzie jak juz mi sie udalo to zachodzilam w ciaze i szlak trafial moja linie. Chudemu latwiej, ciuchy zawsze mozna dobrac i nawet tansze sa;-)

Kasiu podejrzałam Cię na NK. Mateuszek słodziutki taki mały szkrabik. Kubuś uroczy.
Dzieki Deli. Podgladaj ile chcesz ja bede podgladac tez ciebie za to:-DTylko ze ciebie to ja raczej nie znajde

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciesz sie chudzino ze swojej linii. Ja zawsze chcialam miec troche mniej tu i owdzie jak juz mi sie udalo to zachodzilam w ciaze i szlak trafial moja linie. Chudemu latwiej, ciuchy zawsze mozna dobrac i nawet tansze sa;-)

Nie powiedzialabym - ja przewaznie mam problem bo rozmiar 36 jest zwykle wykupiony :wściekła/y:. Zostaja same M-ki. No i koelzanka co pracuje w sklepie mowila mi ze malych kozmiarow szyja tylko kilka sztuk a wiekszych - wiecej :crazy:
I gdzie tu sprawiedliwosc?

z rozmiarami zawsze będzie problem jedne chudziny czegoś mniejszego znaleźć nie mogą a ja np z biustonoszami mam problem bo ładne są przeważnie A B a ja bez ciąży mam duże C:wściekła/y:

reklama
z rozmiarami zawsze będzie problem jedne chudziny czegoś mniejszego znaleźć nie mogą a ja np z biustonoszami mam problem bo ładne są przeważnie A B a ja bez ciąży mam duże C:wściekła/y:
Kasiu tylko się nie śmiej z niektórych zdjęć.

Aniu no to ja przed ciążą małe B, a teraz duże B. Czyli cały czas mam dostęp do tych ładnych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry