jagna191
Fanka BB :)
Przyczyny moga byc rozne, krwiak, odklejanie lozyska, zagrozenie ciazy
a Malinka mówiła ze idzie się kąpać moze też wode miała zagorącą?!?!?!?!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyczyny moga byc rozne, krwiak, odklejanie lozyska, zagrozenie ciazy
zgadzam sie z tobą i do tego nie kazdy gin ma możliwosc zrobienia od razu usg,jagna z tym niestety różnie bywa:-(
mam nadzieje że jednak szpital wybrała bo czekać na gina 3 h to za długo szczególnie ze gin w takich wypadkach nic nie pomoże i tak do szpitala kieruje
Ona dopiero co poszła i od razu wróciła. To nie woda.a Malinka mówiła ze idzie się kąpać moze też wode miała zagorącą?!?!?!?!
I wlasnie po to mamy swoj watekDobrze, że mamy namiar na Malinkę w razie czego telefon się wykona.
Ale trzymam kciuki by wróciła dziś do domu lepiej w domu być niż w szpitalu zostać, ale jak będą kazać niech siedzi i dba o maleństwo. Żeby tylko nic się nie stało.
Mnie pierwsze co to pytał o stosunek. A później zaczęła szukał i nic nie znalazła, a teraz mam bacznie na siebie uważać.dziewczyny, lepiej i my się nie nakręcajmy. może akurat nic groźnego się nie stało tylko się przedźwigała. mnie o to pierwsze lekarz pytał. a, i czy czasem stosunku nie było i po tym.