Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Niby na ulotce jest napisane, ze raczej w I i II trym nie powinna zaszkodzic, ale w necie lek ten znajduje sie liscie kategorycznie zakazanych:-(
. Zmartwiła mnie jednak jedna rzecz (prawdopodobnie niepotrzebnie). lekarz robiąc usg trochę się zdziwił. Bo według jego wyliczeń miał być 7 tydzień i 3 dni, a na usg wyszło 6 tygodni i 1 dzień. W sumie jak dla mnie to duża różnica, no nie ??Zaczęłam się martwić czy może moja fasolka po prostu za wolno nie rośnie i dlatego taki wiek podało to magiczne urządzenie
. Jak zaczęłam analizować kiedy mogliśmy z M stworzyć naszą fasolkę, to jakoś te terminy mi nie pasują. Ehhh mam przyjść na kontrole za 10 dni i znowu tyle czekania.
i jakoś mi przeszło. Wszystko to chyba wina hormonów. rozklejam się bez powodu. A dodatkowo łapie mnie przeziębienie, narazie nie jest aż tak źle. Dzwoniłam do lekarza i powiedział, że jak będzie źle to mam brać paracetamol. mam nadzieję, że obejdzie się bez leków.
:-)

teraz czekam na wizytę tak jak Wy ,moja 6 stycznia godz .12 .Mam nadzieje,że wszystko dobrze z moja dzidzią ,trochę mi brzuch urósł ,nie plamie więc jestem dobrej myśli.Trzymam kciuki za nasze fasolki. :-)