Zeberka8 jak pójdziesz jutro tam do poradni, to pewnie USG będą chcieli zrobić jak najszybciej, aby zobaczyć, czy jest pęcherzyk, czy wszystko dobrze.
Ja teraz USG mam na 16tego stycznia, ale to już wcześniej się zapisywałam, a pierwsze USG miałam bez zapisu, bo i tak nie było miejsca, pani doktor poleciła mi przyjść z rana i zrobiła raz dwa, wtedy dzidziek miał 5mm :-)
Ogólnie zauważyłam, że w tej poradni kobiety w ciąży są na I miejscu :-) i nie muszą dokońca przestrzegać wszystkich zasad, ja byłam już chyba 4razy u doktor, miałam USG, a dopiero teraz na 16tego się zapisywałam w rejestracji.
Przepraszam, że nie napisałam Ci adresu przychodni, ale sama nie mogłam go znaleźć, ale na pewno sobie poradziłaś.
Najlepiej jakbyś jutro z rana zadzwoniła i wypytała kiedy dr Pilarska zaczyna przyjmować, rejestracja jest od 11tej, ale gdyby Pilarska przyjmowała np. od 9tej, to wtedy przyjdź jak najszybciej, przepuść ludzi czekających do niej (którzy już siedzą) i wejdź po nich mówiąc, (jakby pytali) że jesteś w ciąży i rozmawiałaś z doktor telefonicznie, sprawdzone ;-D
Podaję numer:
660 88 37