Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ina ja jestem po kanałówce źle trafiłam na 1 dentyste ktory nie oczyscil tylko w dziure trutke założył..ból że głowe chcialam wyrwac..poszłam do innego..(babeczki wciazy ;-)) zaplacilam tym razem ale wyczyscila...porzadnie..ze mimoiz w 1 kanale pozostała resztkanerwu tonie bolał..na 2 wizycie poszerzyla doczyscila zalozyla tymczasowe wypelnienie (po porodzie plomba) i czuje sie cudnie..(bolał ..wstyd..przed ciążą)
jesli chcesz moge Ci dac namiary na ta dentystke...
maja umowe z NFZ
albo na jeszcze jedna tez fantastyczna ale..bez umowy z nfz
obie Młode jedna w ciazy druga młoda mama..wiec wiedza o co chodzi

Ale nie do przesady, codziennie albo batonik, albo paseczek czekolady, więc nie szaleję nie wiadomo jak. Ale jem też dużo owoców i warzyw, więc mogę się usprawiedliwić ;-) 
Witam popołudniowo :-) U mnie samopoczucie już całkiem dobre, byłam nawet w kościółku
Na obiadek zrobiłam moje ukochane spaghetti... mniam
Co do słodyczy, to ja szczerze przyznam, że UWIELBIAM... przed ciążą i w czasie ciąży teżAle nie do przesady, codziennie albo batonik, albo paseczek czekolady, więc nie szaleję nie wiadomo jak. Ale jem też dużo owoców i warzyw, więc mogę się usprawiedliwić ;-)
Miłego wieczorku Wam życzę :-)
ja się nie boje o swój tyłek ;P w pierwszej ciąży nie jadłam żadnych slodyczy i przytyłam 30kg ;D i skąd one się wzięły???? heheheShyla to dobrze że nie masz ochoty na słodkieJa się boję o swój tyłek bardzo przez te ostatnie skłonności zresztą moja panika odznaczyła swoje piętno w ostatnich postach
![]()