reklama
Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
To chyba ja pierwsza, chociaż bez zdjęcia na razie...
Zrobiłam test płytkowy - dwie kreski. Dziś rano poszłam na badania krwi i nie ma już wątpliwości - tak, jestem w ciąży. Trochę jestem jeszcze zszokowana ale powoli odnajduję się w nowej sytuacji
Zrobiłam test płytkowy - dwie kreski. Dziś rano poszłam na badania krwi i nie ma już wątpliwości - tak, jestem w ciąży. Trochę jestem jeszcze zszokowana ale powoli odnajduję się w nowej sytuacji

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
gratuluje pierwszej sierpniowej mamie i spokojnej ciąży życzę!!!!To chyba ja pierwsza, chociaż bez zdjęcia na razie...
Zrobiłam test płytkowy - dwie kreski. Dziś rano poszłam na badania krwi i nie ma już wątpliwości - tak, jestem w ciąży. Trochę jestem jeszcze zszokowana ale powoli odnajduję się w nowej sytuacji![]()

Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
To chyba ja pierwsza, chociaż bez zdjęcia na razie...
Zrobiłam test płytkowy - dwie kreski. Dziś rano poszłam na badania krwi i nie ma już wątpliwości - tak, jestem w ciąży. Trochę jestem jeszcze zszokowana ale powoli odnajduję się w nowej sytuacji![]()
I ja gratuluję serdecznie. Spokojnych 9 miesięcy :-)
Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
Dziękuję bardzo!
To ja jestem kolejna:-) Testowałam wczoraj i są 2 kreseczki, a poza tym moje samopoczucie nie pozostawia żadnych wątpliwości. Teraz muszę się umówić na USG ale planuję tak na 18.12 żeby zobaczyć moją fasolkę. Termin mniej więcej 02.08.2010. Najtrudniej będzie teraz dochować tajemnicy przed 5,5 letnią starszą siostrzyczką, ale nie chcę na razie robić jewj nadziei bo strasznie czeka na rodzeństwo.
Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
Tak się cieszę i gratuluję kolejnej mamie sierpniowej!
A jak tam samopoczucie, u mnie zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży. Cały czas boli mnie brzuch, mam mdłości i brak apetytu. Mam nadzieję, że niedługo mi przejdzie. Umówiłam się na 18.12. na wizytę i mam nadzieję zobaczyć fasolkę na USG
Życzę miłego dnia :-)
reklama
Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
Ja porównania nie mam, bo to moja pierwsza ciąża. Zadziwia mnie, jak strasznie dużo można spać! Caluśka noc, drzemka przedobiednia, poobiednia
Ja na szczęście bez wymiotów, mdłości ale apetytu też tak sobie... Za to piję hektolitry dziennie 
Moje usg jest 7 grudnia już się nie mogę doczekać - żeby zobaczyć, usłyszeć

Miłego, spokojnego dnia życzę ;-);-)
Moje usg jest 7 grudnia już się nie mogę doczekać - żeby zobaczyć, usłyszeć

Miłego, spokojnego dnia życzę ;-);-)