reklama

Sierpień 2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kiniusia Gratulacje dla Ciebie jako świeżo upieczonej cioci i dla Twojej Sis wielkie gratulacje i całuski dla małej księżniczki :)

A Ja sobie wrzuciłam dwa zdjątka mojego brzusia w odpowiednim wątku :)

Witam się pięknie :-)

Byliśmy dziś z M w sklepach wózkami (historię dodałam w odpowiednim wątku). Oglądałam też ciuszki, ale niestety niczego ciekawego w tych sklepach nie znalazłam. Tzn. były fajne, ale ceny kompletnie nieatrakcyjne. Bardziej się opłaca kupować przez internet :tak: Zwykłe body były po 16-20zł i to żadna rewelacja. Wolę te z Allegro (Early Days) za które mi wyszło po 5zł za sztukę ;-)

Także wróciliśmy bez zakupów, ale za to bogaci w wiedzę o wózkach i ze sprecyzowanym typem :-D

Kiniusia gratulacje! Emilka na reszcie na świecie :-) Rozpieszczajcie teraz ją :tak:

Pajka jaki sklep internetowy polecasz?? Zapomniałam zapisać ten, w którym robiłaś zakupy :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Kochane sierpnióweczki..... dzisiejszy dzien mialam pracowity a teraz wychodze i za godz mam wizyte u lekarza trzymajcie mocno kciuki aby sie udalo dostac zwolnienie choc jestem pewna ze dostane na 99% bo wkoncu ide do innego lekarza :) ale sie ciesze bo dzis mam nadzieje ze zobacze moje malenstwo ... niewiem czy dzis zdam relacje z wizyty ale jak nie dzis to napewno jutro ..

zycze milego wieczorku i buziaczki

Bogusia - kciukaski zaciśnięte :)

Penny - Witamy :) My lubimy jak nas przybywa :D Wstaw sobie suwaczek żebyśmy wiedziały na jakim etapie ciąży jesteś no i koniecznie podaj dane do listy sierpniówek :)

dzieki dziewczyny,
ja to ciemna masa jeszcze jestem, nie wiem jak podlaczyc emoty i suwak..niby go juz zrobilam ale kaza mi jeszcze pozatwierdzac cos, tu zezwolic na cos, tu nie..matko, pomozcie!

Ja jestem mama malego Franka, ktory ma poltora roku, a teraz tak jak Wy zostane mama w sierpniu, dokladny termin 1 sierpien :D
ciaza jak najbardziej planowana ;O zawsze mi sie marzyla dwojka z taka mala roznica wieku :))

od 4lat mieszkamy w Szwecji, chociaz marzy mi sie juz powrot do rodzinnych stron..

Penny Witaj wśród nas i pisz jak najwięcej :) Żeby wstawiać emotki musisz wejść w edycję zaawansowaną :)
Bogusia Trzymam kciuki za wizytę oby była tak udana jak moje wczorajsza :)

reklama
Witam się pięknie :-)

Byliśmy dziś z M w sklepach wózkami (historię dodałam w odpowiednim wątku). Oglądałam też ciuszki, ale niestety niczego ciekawego w tych sklepach nie znalazłam. Tzn. były fajne, ale ceny kompletnie nieatrakcyjne. Bardziej się opłaca kupować przez internet :tak: Zwykłe body były po 16-20zł i to żadna rewelacja. Wolę te z Allegro (Early Days) za które mi wyszło po 5zł za sztukę ;-)

Także wróciliśmy bez zakupów, ale za to bogaci w wiedzę o wózkach i ze sprecyzowanym typem :-D

Kiniusia gratulacje! Emilka na reszcie na świecie :-) Rozpieszczajcie teraz ją :tak:

Pajka jaki sklep internetowy polecasz?? Zapomniałam zapisać ten, w którym robiłaś zakupy :zawstydzona/y:

Black polecam Ci tego sprzedawce Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro oraz tego Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Czy mozna jeszcze dolaczyc do zacnego grona sierpniowek? :D

Pozdrawiam serdecznie!

witam wsród sierpniówek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry