reklama

Sierpień 2010

reklama
Rozumiem , ja do moich teściów kiedys pol roku nie chodzilam bo jego matka tez jest "inna" ,ale oczywiscie mezowi nie zabranialam(a on nie chodzil bo byl za mna) az w koncu sama zadzwonila.I od tamtej pory jest cisza...
Maz Twój ma racje , może on powinien z nią porozmawiać i jej wszystko wytlumaczyc i zeby wibila sobie z glowy w koncu ta "wnucze" bo to bedzie chlopczyk.
I proszę Cie nie płacz , nie wylewaj niepotrzebnie lezkow :(
mosisz byc twarda i nie dac sie tej kobiecie !

moj maz wysunął jeszcze jedną teorię. Moj Radek jest taki, ze nie widac po nim jak sie cieszy tzn nie lubi tego okazywac i chyba moja tesciowa wbiła sobie do tej durnej łepetyny, ze on tego dziecka nie chce, co jest oczywiscie nieprawdą, ale ona jak sobie cos wbije to masakra.

Nie denerwuj się kochana.
Szkoda nerwów.
Moja teściowka jak miał się urodzić Mati skwitowała: kolejny chłopak bez entuzjazmu.
Rzadko go odwiedza mimo, że mieszka niedaleko mnie.
W drugiej ciąży czyli teraz przez całą ciążę słyszałam, że chciałaby żeby to była dziewczynka albo tekst typu : "co Bóg da to ksiądz ochrzci, niech będzie dziewczynka z czarnymi kręconymi włoskami"?!
I co, ma być dziewczynka.
Teściówka jak jej mąż powiedział ponoć powiedziała tylko to dobrze.
Do mnie nawet nie zadzwoniła.I widzę, że to i tak nic nie zmieni.
Nie będzie nas z tego powodu częściej odwiedzać ... i całe szczęście.
Ja tam wiem, że teściowa to obca kobieta, więc nie przejmujmy się nimi zbytnio bo rzadko która ma do Nas szczere i dobre intencje.
Pozdrawiam:-)

ja ze względu na męża i dziecko chciałam utrzymywać kontakt, szczegolnie, ze blisko mieszkamy a teraz sie zastanawiam, ale z drugiej strony szkoda, zeby przez jej glupotę ciepriał teść

Dziewczyny mam pytanie, mój mąż kupił mi na katar" Sterimar fizjologiczny roztwór wody morskiej" spray do nosa.Myślicie że mogę to używać?

Myślę, ze tak a powiedział pani w aptece, ze to dla ciężarnej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bogusiu być może to właśnie ta "ciążowa migrena", spróbuj się położyć na chwilę, weź apap, zrelaksuj się, być może to też wina tej aury przesilenia.

Pajeczko no cóż teściowych się nie wybiera, trzymaj się dzielnie i nie poddawaj, czasami są takie trudne osoby.......teraz to Ty tworzysz rodzinę wraz z mężem i dzidziulkiem i broń jej z całych sił.

dzięki dziewczynki za gratulacje :)

Pajka nie przejmuj się! ciuszki rzuć w kąt i olej sprawę... ja bym tak zrobiła - z resztą moja teściowa już ja Olo byłna świecie to kupiła mu fioletowe ogrodniczki w kwiatki. Odłożyłam do szuflady, później oddałam chrześnicy :p Wiem jakie to jest wkurzające kiedy teściowa gra pressingiem ale absolutnie nie szarp sobie na nią nerwów.

milusia łóżko boskie... ojjjj jak ja zazdroszczę urządzanek ;);) a swoją drogą - wracając do Twojego pobolewania brzuszka - to należy ci się klapsik. Pomyśl kochana o wcześniejszym L4, albo chociaż zafunduj sobie jakiś odstresowywacz. Ja wiem jak jest we wspólnej pracy, kiedy każda przepracowana minuta leci na własny rachuneczek, wiem też jak bardzo stresuje każda kloda pod nogą - odpocznij kochana, ciąża to jedyny taki moment, kiedy możesz rzucić wszystko w cholerę i skupić się na sobie.

bogusia007 koniecznie odpocznij.. bez gadania! wyrko, relaksująca cicha muzyczka, apapik, zielona herbatka i jakaś gazetka - najlepiej o szmatkach, albo o dzieciach. Relaks murowany :D:D:D:D

panienka Sterimar jest absolutnie bezpieczny. Podaje się go nowonarodzonym dzieciom, żeby nosek oczyscił się z paproszków po życiu płodowym i w celu nawilżenia śluzówki. Także psikaj i niech Ci niesie ulgę :D

Mój chlebek dojrzewa do 17 i będzie się piekł. Myślę że około 20 będziemy mogli spróbować :):):)

Z mężem zamawiamy sobie łóżeczko i materac:D Naprawdę bardzo okazyjnie:D:D:D:D od producenta ŁÓŻKO KUTE KAMILA 160X200 NISKI PRZÓD !! (980414448) - Aukcje internetowe Allegro i do tego materac MATERACE MATERAC LONDON 160X200 LATEKS MEMORY (969013499) - Aukcje internetowe Allegro więc nareszcie się wyśpie, a obecnie śpimy na rozkładanej sofie:D:D:D:D W sumie jak mierzyliśmy to śpimy na metrze:D:D:D
łózio piękne.. mi też się takie podobają.. ale mojemu M nie.. znalezlismy w necie drewniane które mi przypadło do gustu i chyba takie sobie kupimy.. bardzo skromne z racji tego iż mamy maly pokój.. Łóżko Azja 140 orzech MAGNAT sklep internetowy
jesli chodzi o materac, to chce kupic zwykły bo mamy welnianą pościel plus podkład własnie memory.. rewelacyjnie sie spi.. jak gdzies jade to mam problem zeby sie wyspac.. tak przywyklam do tego materaca ze bez niego to juz bym nie umiala spac.. a posciel mamy taką..
Wool Star
(tylko podkład daliśmy mamie a my kupiliśmy nowy własnie z tym materacem Templus z firmy Vital-Vera - pościel wełniana, materace rehabilitacyjne, poduszki lateksowe i ortopedyczne, wełna. oczywiscie powleczony camelem czyli tą brązową wełną)

dziewczynki czy moge sie załamac??
byla moja tesciowa i oczywiscie przyniosła ciuszki:)
wszystko fajnie i pięknie tylko kolor różowy. Czy mam rozumieć brak akceptacji z jej strony wnuka?? Tyle razy jej mowilam, ze to bedzie chłopak
no troszke pojechała ta twoja teściowa.. szkoda, że nie da sie jej wytłumaczyć, że jest jak jest i tego raczej sie juz nie zmieni.. przytulam..

Marulka dziękuje Ci kochana za kilka słów, masz absolutną rację, jakoś dociągnę do końca kwietnia, później dam sobie na luzik.....ale wiadomo, pewnie w domku też zajrzę kilka razy do kompa.

Nektarynko łóżko, które wybraliście jest bardzo ładne, ja szczerze powiedziawszy zajrzałam z Darkiem na allegro w poszukiwaniu dobrego materaca i okazało się, że Pan produkuje również łóżeczka:D my tacy jesteśmy, że wszystko za jednym zamachem, mam nadzieję, że niedługo się wyśpimy jak ludzie, bo ja już nie daję rady:)

reklama
Pajka, marulka dzięki :-)

Może choć troszkę ulgę przyniesie, bo katar tak potrafi wymęczyć.... a tu święta tuż, tuż :-)​

kup sobie także maść majerankową nie wiem czy stosowałas kiedys jest rewelacyjna mozna spac po nocach spokojnie a koszt 3 zł

mnie z tego wszystkoiego głowa rozbolala :( ale ciasto drożdzowe zrobione teraz tylko czekam aż urośnie i bede sie bawiła w drożdzowe koperty z nadzieniami :)
jedne zrobie z lukrem, drugie bez a inne z czekoladą a co mi tam :P
a teściowa nie dostanie:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry