Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem , ja do moich teściów kiedys pol roku nie chodzilam bo jego matka tez jest "inna" ,ale oczywiscie mezowi nie zabranialam(a on nie chodzil bo byl za mna) az w koncu sama zadzwonila.I od tamtej pory jest cisza...
Maz Twój ma racje , może on powinien z nią porozmawiać i jej wszystko wytlumaczyc i zeby wibila sobie z glowy w koncu ta "wnucze" bo to bedzie chlopczyk.
I proszę Cie nie płacz , nie wylewaj niepotrzebnie lezkow
mosisz byc twarda i nie dac sie tej kobiecie !
Nie denerwuj się kochana.
Szkoda nerwów.
Moja teściowka jak miał się urodzić Mati skwitowała: kolejny chłopak bez entuzjazmu.
Rzadko go odwiedza mimo, że mieszka niedaleko mnie.
W drugiej ciąży czyli teraz przez całą ciążę słyszałam, że chciałaby żeby to była dziewczynka albo tekst typu : "co Bóg da to ksiądz ochrzci, niech będzie dziewczynka z czarnymi kręconymi włoskami"?!
I co, ma być dziewczynka.
Teściówka jak jej mąż powiedział ponoć powiedziała tylko to dobrze.
Do mnie nawet nie zadzwoniła.I widzę, że to i tak nic nie zmieni.
Nie będzie nas z tego powodu częściej odwiedzać ... i całe szczęście.
Ja tam wiem, że teściowa to obca kobieta, więc nie przejmujmy się nimi zbytnio bo rzadko która ma do Nas szczere i dobre intencje.
Pozdrawiam:-)
Dziewczyny mam pytanie, mój mąż kupił mi na katar" Sterimar fizjologiczny roztwór wody morskiej" spray do nosa.Myślicie że mogę to używać?
łózio piękne.. mi też się takie podobają.. ale mojemu M nie.. znalezlismy w necie drewniane które mi przypadło do gustu i chyba takie sobie kupimy.. bardzo skromne z racji tego iż mamy maly pokój.. Łóżko Azja 140 orzech MAGNAT sklep internetowyZ mężem zamawiamy sobie łóżeczko i materacNaprawdę bardzo okazyjnie
od producenta ŁÓŻKO KUTE KAMILA 160X200 NISKI PRZÓD !! (980414448) - Aukcje internetowe Allegro i do tego materac MATERACE MATERAC LONDON 160X200 LATEKS MEMORY (969013499) - Aukcje internetowe Allegro więc nareszcie się wyśpie, a obecnie śpimy na rozkładanej sofie
W sumie jak mierzyliśmy to śpimy na metrze
![]()
no troszke pojechała ta twoja teściowa.. szkoda, że nie da sie jej wytłumaczyć, że jest jak jest i tego raczej sie juz nie zmieni.. przytulam..dziewczynki czy moge sie załamac??
byla moja tesciowa i oczywiscie przyniosła ciuszki
wszystko fajnie i pięknie tylko kolor różowy. Czy mam rozumieć brak akceptacji z jej strony wnuka?? Tyle razy jej mowilam, ze to bedzie chłopak
Pajka, marulka dzięki :-)
Może choć troszkę ulgę przyniesie, bo katar tak potrafi wymęczyć.... a tu święta tuż, tuż :-)