reklama

Sierpień 2010

reklama
kurcze ja mam juz karte ciąży założoną, na te badania co Ty robilas ja je miałam jak sie starałam

Mysmy się starali 14 miesięcy - to nasze pierwsze :tak:

Ja na kolejnej wizycie mam mieć założoną kartę ciąży...., ale nie miałam też taakich badań nic bynajmniej mi nie mówiła hmmmmm......może powie jak pójdę tego 25??
Aż się wystraszyłam...:szok:
Moje też pierwsze, a starać się staraliśmy 1,5 miesiąca:)

Ja chodze prywatnie do gina i nie dostałam żadnego skierowania tylko karteczke jakie badania musze wykonać. Także jakoś na dniach trzeba iść do przychodni ...

Widze, ze Wy macie jakoś tak częściej te wizyty u gina ... Ja ostatni raz byłam 17 grudnia a następną wizytę mam 19 stycznia. Chyba oszaleje do tego czasu !! Jeszcze ząb mnie boli ...
A czytałam, ze najlepiej iść do dentysty w II tymestrze ... prawda to ?

Ja na kolejnej wizycie mam mieć założoną kartę ciąży...., ale nie miałam też taakich badań nic bynajmniej mi nie mówiła hmmmmm......może powie jak pójdę tego 25??
Aż się wystraszyłam...:szok:
Moje też pierwsze, a starać się staraliśmy 1,5 miesiąca:)

ja te badania robiłam przed ciążą bo nie jest dobrze jak masz toxo albo chlamydie bo to doprowadza do poronienia wiec warto zrbic.

Ja chodze prywatnie do gina i nie dostałam żadnego skierowania tylko karteczke jakie badania musze wykonać. Także jakoś na dniach trzeba iść do przychodni ...

Widze, ze Wy macie jakoś tak częściej te wizyty u gina ... Ja ostatni raz byłam 17 grudnia a następną wizytę mam 19 stycznia. Chyba oszaleje do tego czasu !! Jeszcze ząb mnie boli ...
A czytałam, ze najlepiej iść do dentysty w II tymestrze ... prawda to ?

Ja sama się wsytzryuję od dentysty bo podobno wolno, ale ja wole poczekac.
Ja mam wizyty co 2 tygodnie

Aż muszę się zapytać co z tymi badaniami mocz będę mieć wyniki w tym tyg.
Na krew chyba się pomyliła bo coś się pytała mnie myślałam, że chodzi jej o grupę krwi hmmm:shocked2:zapytam się jakie badania dodatkowe trzeba zrobić i będzie chyba OK.

reklama
srednio raz na miesiac trzeba sie u gina pojawiac wiec sie nie denerwuj. ja mam wizyte na 27 ale w zwiazku z tym, ze to srodek sesji, a moj gin miszka 300km ode mnie,to zapewne wyladuje u niego w polowie lutego dopiero. dzisiaj odbieram badania i skonsultuje je telefonicznie wiec nie boje sie tego przelozenia terminu.

poza tym pietram sie strasznie pwoedziec o ciazy mej babci- bo mnie z rodziny wyklenie, ze bez slubu! olaboga... masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry