martuśka85
http://psychozytywnie.pl
o Cayra, to nie jestem sama 
czekam na wieści

czekam na wieści

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Lek skonczyłam brac wiec powiem jej tylko, z emnie wysypało, ale pewnie do soboty wszystko zniknie.

zaraz wstawiam pierwszą pralkę z ciuszkami..! czas najwyższy... ale sie obrobiłaś, wow...
ale jakie oczyszczenie atmosfery po nich
też tak masz że w ciąży nie bolą Cię te biodra tak standardowo jak zawsze? tzn. wiesz, tak jakby ciąża zahamowała nasze "normalne" bóle, a dała takie zwykłe ciązowe biodrowe bóle... wiesz o co mi chodzi?
super!!!

pomogłas facetowi szybciej się ulotnić ze sklepu...bo jakby stanął za Toba to pomyśl-jeszcze by Ci na szyję ziajał jak stary ropuch, bleee...
maluchno Ci teraz przybyło na wadze...ale malutka to juz spory klocuszek!!! rośnie jak na drożdżach:-) najwyżej wczesniej urodzisz...

mogłoby tak zostać, ale słyszałam że pod koniec tygodnia znowu ma być ukrop:-(
Do młodego też z mężem gadamy żeby jeszcze chociaż do niedzieli posiedział ;-) A sama codziennie zaglądam po kilka razy, z niecierpliwością czekam na kolejne mamy a tu cisza... hmm... któraś kolejkę przyblokowała czy jak?

Basia jeszcze śpi, a ja zaraz za obiad się biorę
Byłyśmy na spacerku w parku-jak dzisiaj fajnie-chłodno, tylko znowu 15 minut po wyjściu z domu zachciało mi się siku... No ale tak to już będzie do końca
W sklepie z kasą pierwszeństwa to ja podchodzę i mówię do ludzi, że korzystam z pierwszeństwa-zazwyczaj są tak zdziwieni, że nie protestują;-)
W poprzedniej ciąży nie korzystałam z tego przywileju, a teraz mam to gdzieś

Super, że mieszkanie gotowe:-)

Ale duża dziewczynka z Twojej Nikoli