Ciamajdka
Edusia'2010
Riba tak, na stałe wyjedziemy... moi rodzice mieszkaja w Holandii. Nie wiem co ja w tej Polsce jeszcze robię.. wiadomo jak się ma tu rodzine to jest jak w domu-dla mnie Polska to nie dom..
navijka moja tylko raz zassała kciuka jak zasypiała kiedyś, ale zaraz wypluła bo jej chyba nie posmakował... a tak to ssie piastke jak juz jest głodna, albo po jedzeniu-wtedy po jedzeniu wsadzam dyda, jak krzyczy że nie leci tzn. że jeszcze głodna.
Milusia wszystkiego co najlepsze!!! zdrówka-bo na nie niestety narzekasz, duzo usmiechu od Wktorka i duzo miłości od Darka (dobrze pamietam?
czy pomieszałam?
Ola_ myslę że warto kupić.. ja Edytce czasami podaję esputocon wymieszany z koperkiem, wiesz jakie boskie bączki wtedy idą? ona nawet ich nie wymusza, śpi i idą same...
Natka. ja uż miesiąc mysle o kaszy, może być kuskus? bo innej nienawidzę i nie zbolałabym tego jeść..
weroneczka Ty pewnie zjadłaś jednego gofra... ja niestety wczoraj całą paczke i to jeszcze bardziej zgrzeszyłam niż bitą smietaną - polewałam je mlekiem zagęszczonym słodzonym...
wstyd, wstyd
zdrowiej zdrowiej...
Luzika a to masz to co ja... mnie kiedyś "ktoś" przechylił gwałtownie do tyłu (jak miałam 20 lat) i wsykoczył mi kręg na wysokości zapięcia od stanika... wtedy to był ból-o jezu.. (ale wolałabym ten niż ból brzucha po cesarce hehe), i do dzisiaj się z tym borykam, czasami to mnie tak łupie że katastrofa, ale da się żyć. zazdroszcze tego aerobiku
ja codziennie teraz siedzę ze swoim prywatnym trenerem od ćwiczeń-pas masujący
O Niuunia to ekstra sprawa, takie imieninki to ja rozumiem
na koncie u Edytki tez juz jest zdecydowanie więcej niż dwie moje pensje i Tobiasza z dwóch miesięcy... dzieci to są bardzo dobrzy "pracownicy", zarabiają w mig za ładny wygląd
własnie Bombusia, walnęłas sobie Desperadoska?
zdążyłam, mała się obudziła, tata zabawia, przebieranko i papu...
navijka moja tylko raz zassała kciuka jak zasypiała kiedyś, ale zaraz wypluła bo jej chyba nie posmakował... a tak to ssie piastke jak juz jest głodna, albo po jedzeniu-wtedy po jedzeniu wsadzam dyda, jak krzyczy że nie leci tzn. że jeszcze głodna.
Milusia wszystkiego co najlepsze!!! zdrówka-bo na nie niestety narzekasz, duzo usmiechu od Wktorka i duzo miłości od Darka (dobrze pamietam?
Ola_ myslę że warto kupić.. ja Edytce czasami podaję esputocon wymieszany z koperkiem, wiesz jakie boskie bączki wtedy idą? ona nawet ich nie wymusza, śpi i idą same...
Natka. ja uż miesiąc mysle o kaszy, może być kuskus? bo innej nienawidzę i nie zbolałabym tego jeść..
weroneczka Ty pewnie zjadłaś jednego gofra... ja niestety wczoraj całą paczke i to jeszcze bardziej zgrzeszyłam niż bitą smietaną - polewałam je mlekiem zagęszczonym słodzonym...
wstyd, wstydLuzika a to masz to co ja... mnie kiedyś "ktoś" przechylił gwałtownie do tyłu (jak miałam 20 lat) i wsykoczył mi kręg na wysokości zapięcia od stanika... wtedy to był ból-o jezu.. (ale wolałabym ten niż ból brzucha po cesarce hehe), i do dzisiaj się z tym borykam, czasami to mnie tak łupie że katastrofa, ale da się żyć. zazdroszcze tego aerobiku
O Niuunia to ekstra sprawa, takie imieninki to ja rozumiem
własnie Bombusia, walnęłas sobie Desperadoska?
zdążyłam, mała się obudziła, tata zabawia, przebieranko i papu...
Ostatnia edycja:
wczoraj gadali, że znów ma być taka paskudna zima
coś tam znalazłam ale zakupy siłą rzeczy muszę zrobić. Przykro mi z powodu ciotki a swoją droga jakby miała 100 lat to urząd napewno by jakąś imprezkę jej zrobił

Pytam jaki rozmiar zamówił, odpowiada 68. No cóż słucha mnie jak cholera
mimo, ze starszy brat go wybudzał, no nic sie nie da zrobić jak Alan chce spać to zadne głośne rozmowy, zadne TV, zadne swiatło mu nie przeszkadza
!

pewnie sie stresuje kupnem auta, bo jedzie z kolegą ekspertem od tych spraw wiec jak tamten powie"nie kupujemy" to znaczy,ze dooopa blada