Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam nadzieje,ze jakos sie zmotywuje mi
Marcin dosypia. Znowu nie ma kupy od 3 dni:-(ja wymiękam, chyba nie będzie jadł nigdy marchewki. Podaję śliwki, morele, nawet troszkę pije herbatki, sok (kiepsko Mu wychodzi;-))
, nasz tez nie lubi lezac, 2 sek. i juz na brzuchu jest, a jak tatus weźmie w nosidełko to anioł nie dziecko
, majda sobie nóżkami i zgrywa wazniaka do mnie

i nie wie co sie dzieje i od nowa i sie czołga, długosc kanapy pokonuje migusiem! hi hi:-)......wczoraj niestety sie zesiusiał nam na swieżą posciel,
no cóz bede teraz rozkładała cosik
;-)

i to na ponad tydzien jupi!!!!!! ale sie ciesze :-):-) dzisiaj bylismy na pchlim targu, kilka ciuszkow malemu kupilam, nie bylo zbyt duzo stoisk z ciuchami,m ale cos tam wygrzebalam 

pelno sniegu, a tak pieknie juz bylo.... 

oj matulu, 7 zab 

my czekamy na 3 :-)

musze poczytac, bo tez uwazam, ze jedzenie wlasnymi raczkami to bardzo wazny element wychowawczy. zreszta lekarz mi o tym mowil. 
pogon tesciowa, kurna co za teksty, ale bym jej powiedziala, dobrze ze sie nie dajesz i wychodzisz
. ja tez nie jezdze sama i nie bede dopoki nie zmienimy na siedzonko nr 2, wtedy bede go dobrze widziec, bedzie starszy itp.