• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

witam sie późną nocą :P
moi panowie śpią a ja wpadłam na chwileczkę
dzisiaj próbowalismy nektaru z banana i o dziwo Sebus wyciagal rączki i sam trzymał sobie butelkę i ssał smoka :) kurde musze to nagrac następnym razem ;) zjadł 80 g zupki, 60 g musu jabłkowo-brzoskwiniowego no i wypił 40 ml nektaru :) ciekawe ile w nocy pośpi :)

reklama
Riba_1-super ze mamuska jest:)

cosya- uu bidulek moj maly mial tak po dyni nie podeszlo mu i wogole zauwazylam ze jak juz je sloiczki(obiadki) to tylko bobovity jakos najbardziej mu smakuja.

lea28- moj maly tez chopsa chopsa by tylko robil normalnie sprezynki w nogach jeszcze nie obciazam nozek mocno ale sile to ma ogromna szczegolnie jak lezy na przewijaku to mam brzych i cycki okopane;p

Pajkaa- super moj maly tylko herbatke brzoskwiniowa i wode i to łyzeczka bo przez butelke dostaje szalu heh
A u nas jakos leci mamy czasowo internet bezprzewodowy zeby chociaz troche poklikac;p Dzis badanie urodynamiczne wyszlo ok co prawda na granicy normy ale jak na dziecko ktore urodzilo sie z takim zchorzeniem to dr mowila ze naprawde rzadkosc miec takie szczescie:) Dzis pierwszy raz pojechalismy w sportowce bo jechalam od tesciowej bo tu od nas zero dojazdu :)

witajcie
nocka całkiem niezła,choć przyznam że miałam pietra w bo wieczorem jeszcze natrafiłam na artukuł o 7miesięcznym Oskarku który zmarł, miał biegunke dość silną a nie udzielono mu właściwej pomocy , może słyszałyście i tak się nakręciłam że nie mogłam zasnąć ale młody na szczescie wypił dwie swoje porcje mleczka , zobaczymy co dzisiaj będzie , mam nadzieje ze juz lepiej,
ale zadzwoniła przed chwilą opiekunka że ma jelitówke wrrr :wściekła/y:

także dziewczyny uważajcie bo widze że jelitówka ostro teraz panuje ,

andzia no pilnuje go żeby pił choć w ciągu dnia niewiele chce pić niestety

riba to ja pytałam o mleczko , dzięki za odp
daj tylko znać prosze jak bedziesz miec wyniki z alergi !!!
, miłego buszowania i plotkowania z mamą masz chyba podobną sytuacje do mnie , moja też wpada na kilka dni na stałe mieszka w Niemczech więc wiem jak to jest :)

luizka fajnie że badanie wysżło ok
madzia gratuluje ukończenia projketu

zmykam do małego

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny,
powiem Wam, że ab roller, to fajna sprawa:-)przyszedł wczoraj, mój M go wypróbował i ja oczywiście też:tak:dziś rano już ćwiczyłam na nim konkretnie, więcej niż zwykle, bo jest lżej :tak:z tego co wiem, to w Biedronce od 21 będzie bardzo podobny, jakby któraś chciała się skusić;-)
Kupki Marcina jeszcze nie są takie jak powinny ale są w miarę, choć często stęka i nic nie zrobi:-(jutro szczepienie, więc popytam dr co i jak. Wczoraj nie chciał jeść ziemniaczków ze szpinakiem, zjadł tylko owocka (jabłko z morelą) i oczywiście cycał. No cóż, widocznie nie miał ochoty albo Mu nie smakuje. Ostatnio coś gorzej je słoiczki, muszę śpiewać i takie tam;-)
Pogoda podobna do wczorajszej, choć wydaje mi się, że bardziej wieje. Jak będzie taka temp jak wczoraj, to spacerek będzie. Wczoraj byliśmy godzinę, bo mi już było zimno.
Jeśli chodzi o obcinanie włosów u maluchów, to słyszałam o tym przesądzie ale ja w to nie wierzę ;-) Wczoraj ciachnęłam Marcinowi grzyweczkę, która wchodziła Mu w oczka :-)
Natka oby Mały szybko wyzdrowiał. Nie czyta się tego typu artykułów, bo później człowiekowi w głowie się kotłuje;-)
Lea teściowa jeszcze jest? Mam nadzieję, że nie kichała na dziecko:eek:powinna być świadoma, że tak nie można.
Riba fajnie, że masz Mamuśkę u siebie, miłego plotkowanie i baraszkowania po sklepach;-)
Bombusiu kiedy wracasz do pracy? To już chyba lada dzień, a może już wróciłaś?
Nadal proszę o głosiki, dziękuję:-)
Madziu jak tam projekcik? A przewroty już pewnie opanowane:tak:
Miłego dnia kobietki i buziaki dla maluszków!

Proszę o głosiki, dziękuję!
Marcin | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Ostatnia edycja:
Ufff maly o 8 rano przysnal ale tak sie we mnie wtulil ze dopiero teraz udalo mi sie wydostac z lozka nie budzac go ;p mam przynajmniej troche czasu na sprzatanie chodz dzis robie sobie leniwy dzien obiadu nie robie bo Mka i tak nie ma(służba) wiec dla samej siebie mi sie nie chce gotowac zrobie pranie i tylko tyle dzis;p;p Zobaczymy czy troszeczke cieplej bedzie to na spacerek pojdziemy ewentualnie;p;p

Natka- nie czytaj takich artykułow ja taki blad robilam cos mi w morfologi nie pasowalo i zaczelam czytac w necie i oczywiscie wszystko wychodzilo ze to jakies nowotworowe moze byc itd a co sie okazalo dzieci maja inne normy.....nie ma co sie martwic :)

Witam:-)
andzia1987 widze,ze u Was tez dziaselka daja popalic u nas to samo slini sie na potege wklada do buzi wszystko co ma w zasiegu reki a jak juz nic nie ma to cala piastke sobie nawet potrafi włożyć a zabkow jakos dalej nie widac i coz nam pozostalo czekac i wypatrywac:-)
luizka fajnie taki leniwy dzien tez robie sobie taki od czasu do czasu:-)a spacerek my napewno zaliczymy bo idziemy na kawke do cioci;-)
Milosz dzis nawet ladnie pospal bo spal od 24 do 6 popil cycusia i pospal do 9,teraz sie obudzil po polgodzinnej drzemce :tak: i zaczyna marudzic niestety,musze leciec dotrzymac mu towarzystwa tak wiec milego dnia zycze :-)

witam

Riba_1-super ze mamuska jest:)

cosya- uu bidulek moj maly mial tak po dyni nie podeszlo mu i wogole zauwazylam ze jak juz je sloiczki(obiadki) to tylko bobovity jakos najbardziej mu smakuja.

lea28- moj maly tez chopsa chopsa by tylko robil normalnie sprezynki w nogach jeszcze nie obciazam nozek mocno ale sile to ma ogromna szczegolnie jak lezy na przewijaku to mam brzych i cycki okopane;p

Pajkaa- super moj maly tylko herbatke brzoskwiniowa i wode i to łyzeczka bo przez butelke dostaje szalu heh
A u nas jakos leci mamy czasowo internet bezprzewodowy zeby chociaz troche poklikac;p Dzis badanie urodynamiczne wyszlo ok co prawda na granicy normy ale jak na dziecko ktore urodzilo sie z takim zchorzeniem to dr mowila ze naprawde rzadkosc miec takie szczescie:) Dzis pierwszy raz pojechalismy w sportowce bo jechalam od tesciowej bo tu od nas zero dojazdu :)

ja zmieniłam i butlę i smoczki i pije bez problemu a wczesniej musiałam tak jak Ty lyzeczką :) spróbuj zmiany :)

dzisiaj szaleństwo! Gabu zjadł po 4 dniach marudzenia na papki jabłuszko z kleikiem. niby lepiej z dziąsełkami ale dale nic nie widać :/

a smarujesz dziąsełka czymś?? podobno masowanie dziąselek pomaga przynajmniej u nas pomagalo jak Sebul po nocach nie spał

ja na moment przywitać Farrah.... przyjmijmy ją dziewczyny ciepło, bo to osoba która była z nami fuuulll czasu... nie moge napisac kto to, z jej powodów osobistych, jednak znamy ja i przyzwyczajajmy sie od poczatku...

witaj FARRAH

reklama
Pajkaa- ja mam 3 rozne butle i smoki najlepiej podchodzi mu nuk ale to naprawde musi byc swieto zeby wypil..troche sie meczylam ok 2 tyg i dawalam mu na noc ale niczem zassal bylo 30 min placzu i zrezegnowalam i znowu cycamy:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry