Czesc dziewczyny dzisiaj egoistycznie bo jakos glowy do pisania nie mam cay czas czekamy z M na wiesci jak tam ciocia po operacji (wycinali dwa guzy= rak) wiemy tylko ze operacja byla ciezka i dluga cokolwi ek to znaczy:-(. Mlody cus marudny znowu zaczyna sie strasznie slinic cus mi sie wydaje ze kolejny zebol idzie
.
Luizko i Andziu czy mozecie mi plecic sklep w Bydgoszczy dla bejbikow gdzie jest duzy wybor i przystepne ceny
wlasciwie to mam Akpol pod nosem bo moja maminka na os. Lesnym mieszka czy moze jeszcze warto gdzies robic zakupy pt butelki, smoczki,niekapki niom ogolnie te wszystkie potrzebne rzeczy
. a swoja droga moze spotkamy sie w wspolnie z maluszkami jak bede w Bydzi bede 3 tygodnie takze czasu zeby sie spiknac bedzie
????
. Luizko i Andziu czy mozecie mi plecic sklep w Bydgoszczy dla bejbikow gdzie jest duzy wybor i przystepne ceny
wlasciwie to mam Akpol pod nosem bo moja maminka na os. Lesnym mieszka czy moze jeszcze warto gdzies robic zakupy pt butelki, smoczki,niekapki niom ogolnie te wszystkie potrzebne rzeczy
. a swoja droga moze spotkamy sie w wspolnie z maluszkami jak bede w Bydzi bede 3 tygodnie takze czasu zeby sie spiknac bedzie
????
ale dasz rade:-) domek pewnie juz ogarnelas co??;-)
Normalnie wykończeni byliśmy, ale na szczęście powoli udaje nam się te godziny obniżać - dziś się udało o 21 :-) i w końcu mogę na chwilę przy kompie posiedzieć. Poza tym u nas śniegu prawie po kolana niestety, mały dostał kataru i chyba z tego powodu ma jakis bunt na jedzenie inne niż mleko. Mam nadzieję, że to wróci do normy.
ale może niedługo załapie o co chodzi :-)
ciekawe jak będzie dalej. Oczywiście wczoraj teżjadł śliwki, na dziś ma morele. Niedługo będę musiała wybrać się na zakupy słoiczkowe, takie bardziej mięsne
ale cóż, jak będzie trzeba, to będę gotowała