Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja mam pytanie do sierpniówek, które są na zwolnieniu. Planujecie jeszcze wrócić do pracy, czy będziecie na zwolnieniu do rozwiązania?
tez tak mam- napewno wszytsko sobie wyjasnicie i bedzie dobrze.a ja pożarłam się z małżonkiem
wrrr.....![]()
normalnie naszło mnie coś i o byle co się przyczepiłam![]()
Ehtel cudnie :-) prosze jaka dobra energia jeszcze cos dla siebie zrobilas..no zazdroszcze bo ja mam takiegolenia w dupce ze wstyd...
i niech laskocze Cie MalutekTwoj :-) ciesz sie ze takwczesnie..ja tez czuje ale maluuutko i tak delikatnie pewnie gdybym byla 1 raz w ciazy zastanawialabym sie czy to to ;-)
alemi dzis slabo okropnie a serce napiernicza jak glupie
a zdjecia nie mam nie dali i w szpitalu a i nerwow kupe zjadlam.nawet nie prosilam..
Marulka super wiadomosci :-)
teraz juz same takie maja byc :-)
ps. czy nie jest za duzo watkow porobionych?

Marulka no to cudownie,
Ehtele, ale Ci zazdroszczę takiego dnia, ja jak na razie mnóstwo stresików, ale mam nadzieję, że to minie, może chociaż zrobię sobie dzisiaj relaksującą kąpiel ze świeczuszkami....

A ja mam pytanie do sierpniówek, które są na zwolnieniu. Planujecie jeszcze wrócić do pracy, czy będziecie na zwolnieniu do rozwiązania?

Gratuluje blizniakow :-)
Pajkoo ja nie mialam testu pappa robionego. NT mialam 0,1 cm.
Bylam dzisiaj u gina. Dzidzia ma ok. 9,4cm, glowka 3,2 cm co odpowiada wiekowi ciazy wg OM :-) Zajrzelismy miedzy nogi i poki co wyglada na dziewczynke ;-)
Dzidzia tez co jakis czas delikatnie daje mi o sobie znac, ale lekarz uspokaja, ze w drugiej ciazy na ruchy jest czas od ok. 18 tygodnia i pewnie wtedy bedzie juz w miare czesto i mocniej czuc :-)

a ja pożarłam się z małżonkiem
wrrr.....![]()
normalnie naszło mnie coś i o byle co się przyczepiłam![]()

tez tak mam- napewno wszytsko sobie wyjasnicie i bedzie dobrze.
ja tak wczoraj mialam- krzyczalam na niego a on sie ze mnie smial ze niby tak smiesznie wygladam- myslalm ze wyjde z siebie i stane obok- masakra
Ja tez sie zegnam na dzis!!! spokojnych snow sierpnioweczki!!!!
a ja wtedy jeszcze gorzej
jakaś agresywna się stałam
no ale jest już dobrze 
Na pewno to tylko chwilowe nieporozumienie i że zakończyło się slowami przepraszam i że już usmiechacie się do siebie...faceci to trudne dzieciaki...musimy je solidnie wychowywać
Idę spać dziewczynki...słodkich snów, bez obracania się z boku na bok;-)
ale już jest dobrze
tyle ze ja coś w sobie mam małego agresora