R
RiSiA
Gość
Milusia az mi glupio.
i jak tam u Ciebie sie sprawy mają mam nadzieje, z ekrwawienie juz ustało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milusia az mi glupio.
Dziewczynki na staraczkach był filmik ojejku jak mi łezki lecą, lecą i kapią, tak ukradkiem....
YouTube- Ja Jestem - Arka Noego
No właśnie Pajeczko, lepiej trzymać się tych co sprawdzą i mają pewność![]()
i jak tam u Ciebie sie sprawy mają mam nadzieje, z ekrwawienie juz ustało.
Czuje sie duzo lepiej, brzuch juz nie boli i tylko jakies resztki krwi sie pojawily(fakt, ze przelezalam caly dzien)
witam :*
Ja tak troszke poza tematem. Mam pytanko jakie witaminki bierzecie? Jakie zalecił wam lekarz? Bo mi kazał tylko jesc kwas foliowy i magnes. Nic wiecej nie jest konieczne? Niewiem wiec postanowilam was zapytac :* ;-)
Ja od ostatniej wizyty wcinam Feminatal N
witam :*
Ja tak troszke poza tematem. Mam pytanko jakie witaminki bierzecie? Jakie zalecił wam lekarz? Bo mi kazał tylko jesc kwas foliowy i magnes. Nic wiecej nie jest konieczne? Niewiem wiec postanowilam was zapytac :* ;-)
Szkoda, że nie ma więcej wątków na Sierpniówkach, bo tu poruszacie tyle interesujących tematów, że po dwuch dniach (i kilkudziesięciu stronach) głupio jest mi wracać do jakiegokolwiek wspomnianego tematu. Musiałabym tu wchodzić kilka razy dziennie :-)ewelinko, ja do końca 12 tygodnia brałam tylko kwas foliowy z polecenia lekarza. Teraz mam witaminy Prenatal classic, ale biorę je co drugi dzień, bo jak codziennie to mnie mdli. Także w jeden dzień witaminy, a na drugi kwas foliowy i tak na zmianęwitam :*