Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzeba mieć odpowiedni wiek pierwsze słysze hamstwomi lekarz powiedział że się nie kwalifikuje do narodowego funduszu zdrowia bo jestem za młoda i jak chcę to prywatnie:--( i musze zapłacić

W moim mieście można mieć 20parę lat i normalnie zlecają na NFZ zrobienie takich badań wiem, bo koleżanki z pracy robiły!!!To trzeba mieć odpowiedni wiek pierwsze słysze hamstwo![]()

Ja mam na NFZ w przychodni przy moim szpitalu położniczym, byłam już raz, ale dzidzia miała dopiero 10tyg. i przesunęli na jutro!U ale mi smaka na frytki narobiłaś![]()

kochana pamiętam,pamiętam razem przezywamy jutrzejszy dzień , ja coś czuje ze spać nie będę;-)SHYLA no to pamiętaj w nocy o mnie, bo ja też już czuję tą nockę hihi)))
ja dopero koleją wizyte mam na 29 marca :--( bo w naszej przechodni są takie kolejki że trudno o wcześniejszy termin a powiedzcie jak u was z badaiami prenatalnymi czy lekarz wasz na nie kieruje
mi lekarz powiedział że się nie kwalifikuje do narodowego funduszu zdrowia bo jestem za młoda i jak chcę to prywatnie:--( i musze zapłacić
może ja pójdę do innego lekarza i sprawdzę co on mi powie , a wogóle na czym polegają te badania bo słyszałam że są naprawdę ważne![]()

może ja pójdę do innego lekarza i sprawdzę co on mi powie , a wogóle na czym polegają te badania bo słyszałam że są naprawdę ważne![]()