reklama

Sierpień 2010

starlet :) to ja mam zdecydowanie wyżej, ale to jak leżę na płasko.Jak stoję to napewno tak nie jest . Nie jestem wstanie palcem nadusić poniżej pępka.

Polianna ja jestem zdania, ze wiedza książkowo-internetowa rózni sie od rzeczywistości ;-) takie jest moje zdanie. Sam przyklad co inna książka to inaczej liczą tc i wg jednych 5 miesiac zaczyna sie od 16 a u niektórych od 18 i bądź tutaj mądra - moim zdaniem szkoda tracic czasu na zastanawianie sie nad takimi rzeczami - ale to moje zdanie :)

reklama
Widzę, że nie tylko ja mam jutro wizytę :-)
Polianna i Pajka trzymacie się przed jutrzejszym dniem ? bo ja mało jajka nie zniose :-D Nie potrafię się już doczekać :-) A na którą godzinę macie ... ? Ja na 19 dopiero.

Dziewczyny mające wizyty dzisiaj ! Trzymam mocno kciuki za wspaniałe wieści !
Dajcie znać co i jak :tak:

Ja co prawda nie udzielam się na forum, ale regularnie Was podczytuję ;-)

Co do ruchów ... Nie wiem czy aby nie poczułam pierwszych w sobotę. Po sprzątaniu położyłam się, żeby trochę odpocząć i ... nagle poczułam w brzuszku jakby skrobanie :-p było to bardzo delikatne i trwało chwilkę. Potem była przerwa u poczułam dotyk niczym muśnięcie skrzydeł motyla :tak::-) No ale od soboty nic więc sama nie wiem ...
W ogóle to ja bym chciała czuć już porządne kopniaki i mieć śliczny, duży brzusio :-D

Milusia ja czuję zapach wiosny :-D Może faktycznie już idzie i pogoni zimę ... ?

Widzę, że nie tylko ja mam jutro wizytę :-)
Polianna i Pajka trzymacie się przed jutrzejszym dniem ? bo ja mało jajka nie zniose :-D Nie potrafię się już doczekać :-) A na którą godzinę macie ... ? Ja na 19 dopiero.

ja mam wizyte na 15:20 :sorry: ale pojechałabym juz dzisiaj :-)

Shiraa ENERGIA MNIE ROZPIERA na myśl o jutrzejszej wizycie! Normalnie jakbym na randke szła!! :-D
Mam na 10.00 (UFFFF pierwszy raz tak wcześnie) więc ominą mnie kolejki bo mój lekarz normalnie przyjmuje od 15.00 ale swoje stałe pacjentki umawia osobiście od rana. :)Pierwsza dobra wiadomośc jaka ma być- dzidzia rośnie, funkcjonuje jak trzeba i wszystko w porządku.
Druga wiaomośc jakiej oczekuję - wyniki moczu ok, brak białka ;)
A trzecia,że dzidzia się rozkraczyła i z chęcią pokazuje co ma między nogami :p hihihi.
A jak już się pokaże to pobiegnę do sklepu kupić jakieś ubranko związane z wykazaną płcią,żeby odpowiednio mężowi oznajmić bo jego ze mną nie będzie.

Trochę się martwię czy jeśli będzie druga panienka odpowiednio się zachowa bo liczy na synka.
A ja? Ja bym chyba nawet chciała drugą dziewczynkę :)

Shiraa ENERGIA MNIE ROZPIERA na myśl o jutrzejszej wizycie! Normalnie jakbym na randke szła!! :-D
Mam na 10.00 (UFFFF pierwszy raz tak wcześnie) więc ominą mnie kolejki bo mój lekarz normalnie przyjmuje od 15.00 ale swoje stałe pacjentki umawia osobiście od rana. :)Pierwsza dobra wiadomośc jaka ma być- dzidzia rośnie, funkcjonuje jak trzeba i wszystko w porządku.
Druga wiaomośc jakiej oczekuję - wyniki moczu ok, brak białka ;)
A trzecia,że dzidzia się rozkraczyła i z chęcią pokazuje co ma między nogami :p hihihi.
A jak już się pokaże to pobiegnę do sklepu kupić jakieś ubranko związane z wykazaną płcią,żeby odpowiednio mężowi oznajmić bo jego ze mną nie będzie.

Trochę się martwię czy jeśli będzie druga panienka odpowiednio się zachowa bo liczy na synka.
A ja? Ja bym chyba nawet chciała drugą dziewczynkę :)

Moj maz od początku chciał córke:sorry: i to bardzo zawsze marzył o córeczce
na usg genetycznym okazalo sie, ze prawdopodobnie bedzie syn wiec ja sie zalamałam bo wiedziałam jak on bardzo chce córke a ten sie cieszył jak głupi :laugh2:

Wg mojej "mądrej" ksiązki wynika, że:
I trymestr- 1-13tyg
II trymestr - 14-27
III trymestr - 28-40

I trochę popiratuję i przepiszę Wam co piszą o każdym z miesięcy, a może najlepiej spróbuje zrobić zdjcie...chwila ;)
dsc0582p.jpg

Kolejne/wcześniejsze tygodnie w linkach:
ImageShack Album - 8 images

reklama
nie wiem dlaczego ale mam jakies obawy przed jutrzejszą wizytą. Jestem ciekawa czy ta lekarka wreszcie sprawdzi mi tą szyjkę troche mnie to martwi jednak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry