Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś miałam nieprzespaną noc - coś mnie tak bolało w klatce między piersiami, że nie 3 godz to makabra. teraz też delikatnie boli i nie mam pojęcia co to pierwszy raz w życiu tak mam
Uciekam się ogarnąć i coś zjeść - choć jeszcze nie mam pomysłu co bym zjadła
Gdzie ta wiosna?
Dziś już od 7 na nogach, trochę posprzątałam, wstawiłam pranie, energii dużo, więc ją wykorzystuję, bo wieczorem jestem taka padnięta, że o 21.30 już śpię;-) Na pewno na spacerek dzisiaj się wybierzemy, jedziemy później do teściów na obiad, więc dzień zaplanowany

Gardło mnie boli i mam katar
Już o 3 w nocy zażyłam oscillococcinum i tantum verde... A tak od dwóch dni się czułam ni jak i mi pryszczy kilka wyskoczyło.. Teraz już znam powód :-(

W ogóle cały czas mi się wczoraj wieczorem wydawało, że muszę siku...normalnie co 5 min.
Najgorsze jest to, że na prawdę pojawiło się co sikać
Może to dzidzia tak dużo płynów owodniowych się nałykała...nie wiem...

Kocham te ruchy...
Jestem szczęśliwa, że minęło to tak pięknie i bez jakiś ciężkich przeżyć..w zasadzie bezobjawowo...

Podejrzewam, że także bym się długo zastanawiała.
Myślę, że to może być dobre rozwiązanie zostać u "starego" lekarza, a równocześnie podpierać się konsultacjami u "nowego" lekarza, ale znów z drugiej strony, zostać u lekarza, do którego w części straciło się zaufanie? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi, bo w sumie nie wiem czy nie zakręciłam a bardzo
;-)