Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak mowa o kotach to ja pochwale się moim białym, niebiesko-zielonookim kocurkiem:-)OOOO u nas w Lublinie tez jest dzis i jutro wystawa kotów rasowychi naet mam ochote pójsc ale jutro
mam tylko nadzieje ze co ładniejsze okazy nie pojechały do Wrocławia
![]()
Nie wiem co jest, już mam tego dość. A mąż też nie potrafi naprawić. Myślę, że może trzeba go sformatować tylko, że muszę wszystko pozapisywać co mam na dyskach. 
W fachowej literaturze napisane jest,ze nawet nie powinno być siary przed porodem,bo oznacza to zachwianie równowagi hormonalnej, ale w praktyce obserwuje się często,ze kobitki maja siarę na wiele tygodni przed porodem ,a i są mamy które dopiero po porodzie,nawet po kilku dniach zaczynają produkować pokarm. U mnie w pierwszej ciąży siara pojawiła się tuz kilka tygodni przed porodem (i nic się nie działo, i pokarmu miałam ze mogłam cały oddział wykarmić ), ciekawa jestem jak będzie teraz;-)
ja znów pokarm miałam od razuJa pokarm dostalam dopiero w 5 dobie. Nie za dobrze, bo corcia byla bardzo glodna i spadla mocno na wadze. Dopiero jak wyszlam ze szpitala to zaczela sie produkcja.
Witam Was ;-) mam takie pytanie co do wydzieliny z pochwy . w tym rzecz ze u mnie przez pare dni była ona taka gęsta , galaretowata ,przezroczysta i bezzapachowa, naczytałam sie w internecie ze to mogą byc objawy przedwczesnego porodu, a ja przeciez jestem dopiero w 18 tygodniu ciązy. teraz jest juz taka normalna , ale jest jej sporo. z lekarzem jestem umowiona 12 marca . Czy moze któras z Was tez tak ma ?
Mam nadzieje ze dzidzia pokaze odrazu na USG co ma między nóżkami :-)bo jestm bardzo ciekawa;-) ! Pokdrawiam Was Sierpnióweczki ;-);-);-)

Witam Was ;-) mam takie pytanie co do wydzieliny z pochwy . w tym rzecz ze u mnie przez pare dni była ona taka gęsta , galaretowata ,przezroczysta i bezzapachowa, naczytałam sie w internecie ze to mogą byc objawy przedwczesnego porodu, a ja przeciez jestem dopiero w 18 tygodniu ciązy. teraz jest juz taka normalna , ale jest jej sporo. z lekarzem jestem umowiona 12 marca . Czy moze któras z Was tez tak ma ?
Mam nadzieje ze dzidzia pokaze odrazu na USG co ma między nóżkami :-)bo jestm bardzo ciekawa;-) ! Pokdrawiam Was Sierpnióweczki ;-);-);-)

i delikatne pukniecie!!!! Może dlatego ze sie dzis wsłuchiwałam bardziej w mój brzuszek ze względu na to ranne pobolewanie.
i jutro tez sie taki zapowiada, a co