Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja dzidzia tez lekko smyra i puka , właśnie jak siedze i jestem bardziej pochylona tak jakby zgiętaNastrój będzie lepszy,jak mąz wróci z bukietami kwiatów (TRZEMA), ;p
hihihi
Czekam aż moja mała się rozkręci. Coś mnie tam popukało,ale bardzo nisko i to tylko wtedy gdy się mocno zgiełam. Aż taki z niej leniuch?
moja dzidzia tez lekko smyra i puka , właśnie jak siedze i jestem bardziej pochylona tak jakby zgięta) hehe

Przede wszystkim gratuluję jednak Franciszka...cudownie, że możesz mówić do brzuszka po imieniu...zazdroszczę, ja się dowiem 15 marca...

no i jestem w półowie ciąży....to niesamowite tak szybko minęło...

Trzymam kciuki i ślę duuużo uścisków, całusów i dobrych myśli na poprawę humoru...
Wykorzystajcie ZUS póki istnieje, bo wątpię byśmy doczekały emerytur:-):-) Niec ZUS płaci a mamusie niech wypoczywają i zajmują się tylko i wyłącznie sobą...

pewnie dlatego ruchy są aż bolesne...bo ja mam już takie na prawdę mocne, ale nigdy nic mnie nie bolało...

Jak tam u Ciebie działania? ;-)
Ciekawe czy Twoje przypuszczenia się sprawdzą...No i gratuluję udanych zakupów...ja już też dużo mam..
Nie wiem czy przejdzie, codziennie mnie boli dziś znowu nie mogłam wytrzymać ale dałam radeShyla mam nadzieję, że ten brzusio CI przejdzie i nie będzie tak bolał, ja bardzo narzekam na polskie dziury, bo mam straszne parcie na pęcherz i jak Darek nie zauwazy jakiejś to całe wnętrzności mnie bolą. Słyszałam, że w Niemczech wprowadzili coś takiego, że każdy może kupić swoją dziurę na drodze i ja naprawić, a zboku trasy postawić informację, kto ją naprawił: Extra Poza tym to ślicznego masz kociaka, ja ogólnie wolę psiaki, ale kocham wszystko, co się rusza
![]()

ale jak dowiedziałam się ile musiałabym u mnie płacić podatku za niego to zrezygnowalam;-)500€
hihi i dlatego kupiłam sobie kotka Turecka Angorę krótkowłosą
i zamiłowanie do aut po tatusiu hihi
mam nadzieje ze moje przeczucia się spełnią bo chcemy synusia , aaaa i polowe rzeczy to mam i tak dla chłopaka , bo ja jestem tego zdania ze to chlopaczek będzie ;-)Nie wiem czy przejdzie, codziennie mnie boli dziś znowu nie mogłam wytrzymać ale dałam radeojjj tak polskie dziury to tragedia wiem co o tym ;D a o tym ze w Niemczech można wykupić swoja dziurę pierwszy raz słyszę
co do zwierzaczkowi to tez uwielbiam wszystkie , chciałam kupić pieska ale Amstaffa to są moje ulubioneale jak dowiedziałam się ile musiałabym u mnie płacić podatku za niego to zrezygnowalam;-)500€
hihi i dlatego kupiłam sobie kotka Turecka Angorę krótkowłosą
ehtele możliwe ze rajdowieci zamiłowanie do aut po tatusiu hihi
mam nadzieje ze moje przeczucia się spełnią bo chcemy synusia , aaaa i polowe rzeczy to mam i tak dla chłopaka , bo ja jestem tego zdania ze to chlopaczek będzie ;-)
a ja sie objadam śledzikami w śmietanie ;-) no coś mnie dziś napadło :-):-):-)
ja mam cały zwierzyniec w domu) hihi
ponad 30 kanarków (mój tata zajmuje sie hodowla) , do tego żółw , jaszczurki , żaba, pies , dwa kotki tchurzofretka , królik , rybki i chyba juz o nikim nie zapominałam
nie no szok
ale fajnie mieć zwierzątka , ja jak byłam młodsza i mieszkałam z rodzicami również miałam małe zoo w domku
i nawet potrafiłam przygarnąć jeszcze coś do domu:-) gołębia z połamanym skrzydełkiem, koty, szczura białego tez przygarnęłam ;-) ojjj mogłabym wymieniać i wymieniać