Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Coś mi dzisiaj rano "weszło" w plecy-i tak bolą na wysokości mniej więcej 2/3 , że nie mogę schylać głowy-przewiało mnie czy co
Wydawać by się mogło-dorosła młodzież

Trzymaj się

Udało się?
Poza tym życzę zdrowia:-)
A Twoj M już czuje dzidzię?
Ja chodziłam na Długosza, prowadziła tam położna z Kamieńskiego-kosztowała 270zł, ale to było 3 lata temu-byłam bardzo zadowolona

ja jeszcze nie mialam , ale w poniedzialek nastepny podobno bede miec...Mam pytanko miałyście już może robione połówkowe? kiedy lekarz robi przeważnie?
A ja uciekam do domku. Miłego wieczorku kochane.
Ina mam nadzieję, że u Ciebie lepiej z samopoczuciem psychicznym. Coś wyczytałam o szkole rodzenia, jeżeli jesteś zainteresowana bezpłatną to jest w Sosnowcu podobno dobra szkoła, ja już się zapisałam na maj.
Szkoła Rodzenia w Sosnowcu... ul 3 Maja 33 Wiem, że trzeba się szybko zapisywać bo chętnych duuużo.
Kasieńko no pewnie, że czuję, najdziwniejsze jest to, że to widać, maluszek najwyraźniej układa się tuż pod skórąWidzę czasem dwie wypchnięte kule, jedna to chyba główka, a druga to chyba pupcia, a czasem widzę szybkie kopanie
Najlepsze to to, że kopie i kopie a jak tylko przyłoży rączkę to przestaje
to jest niesamowite
Polecam latareczkę i wypicie ciepłej i słodkiej herbatki, jeszcze lepsze jest kilka ćwiczeń wówczas maluszek szaleje
![]()