Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NO tak wszystko szkodzi ale bol glowy moze tez zaszkodzic. Ja kjak zlapalam bakterie w 20 tyg. w poprzedniej ciazy i lekarz dal mi takie lakarstwo ktore mozna tylko poza ciza powiedzialam ze nie beed tego jesc bo zaszkodze dziecku - to on mi na to powiedzial zebym podpisala papierek, ze sie nie zgodzilam - a niezjedzenie czasem czegos jest bardziej szkodliwe niez zjedzenie.
Wiedz pomoz sobie jestesmy juz w tak wysokiej cizy ze te lekarstwa napewno nie zaszkodza tym bardziej ze przeciez nie jesz ich garsciami.
zgadzam sie ale jeszcze niejest tak ze mna zle -wiec jak bedzie naprawde tragiczny bol napewno wezme
ok dziewczyny mykam ide maly posilek zrobic mojemu menowi i ide do lozka sie wylegiwac . Zycze Wam milusiego wieczorku . Buziaczki
NO co juz sie tam wyklulo nie zmienimyBogusia, Tak powiedziała? Naprawdę dziwne.... no, ale cóż...no to witaminy też szkodzą
Jak dla mnie mniej szkodzi rutunoscorbin, który całkowicie jest wydalany z moczem, niż witaminy dla kobiet w ciąży, które zawierają w składzie witaminę A (100%), która rozpuszcza się w tłuszczach i nadmiar jest bardzo szkodliwy dla płodu.
Aguś w takim razie trzymam kciukasy, aby tam kluł się mały siusiaczek![]()
a wiec bogusia pozostaly naturalne metody, dopuki nie jest zle, a pozniej sama zobaczysz.zgadzam sie ale jeszcze nie jest tak ze mna zle -wiec jak bedzie naprawde tragiczny bol napewno wezme
Niuunia zazdroszczę ci takiego wstawania wczesnego))))) ja chodzbym wstała o obojętnie której godzinie to i tak jestem nie wyspana
))) , a w przacy to i tak zasypiam
))) Z ciebie to jest ranny ptaszek
))) hehe
a na zwolnienie nie idziesz?Pajeczko najwazniejsze ze wszystko w porzadku))) Ciesze sie ze jestes z powrotem. Uwazaj teraz na siebie, duzo odpoczywaj.