Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zażywałam Urosept. Ale to na początek stanu zapalnego, co wyszło z badania moczu. Tak profilaktycznie, żeby się nie rozszalało. Ale niestety się rozszalało i dostałam antybiotyki”asia.85” pisze:Dziewczyny, któraś z Was zażywała urosept? bo mi lekarz zalecił na obrzęki, żeby ta woda schodziła.
. Poza tym sama nazwa wskazuje na to, że ma to coś pomóc na układ moczowy… Ogólnie ma działać moczopędnie i stosowany jest pomocniczo w zakażeniach układu moczowego. Ale nie na zastój wody w organizmie
.
to by mi sie zdawało calkiem logiczne.
ja bym w sumie chciala miec taka opcje, obejrzenia jak to wyglada w konkretnym szpitalu
Dziewczyny ja też proszę o kopa, bo ja mam taką pilną opinie dla Patrona, na za tydz, temat mi nieznany, trudny, do posiedzenia w bibliotece - masakra. Dziś spacer z psem, mamy podjechać do schroniska zawieść różne nie używane przez nas tekstylia dla psiurów, potem obiad u teściowej i już będzie popołudnie.

Ja od rana siedzę w kuchni. Najpierw zjedliśmy z M śniadanie i pojechał do domku pomalować kilka pomieszczeń. Jak wróci, zjemy obiad i pojedziemy razem, tamtejsze powietrze bardzo dobrze na mnie działa,mogłabym leżeć na leżaku i NIC nie robić.
) i liczę na to,że będzie pyszne, smaczne, duże :-)
(do końca czerwca mamy tutaj net a później jakoś będę musiała czas sobie zorganizować). I co ja zrobię bez codziennej wymiany informacji z Wami Kochane?
Mam nadzieję, że to szybko zleci 
A Wy co wcinacie?