reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Ja sobie prysznic wzięłam bo się tak po nocy kleiłam, że nie dało rady. Za jakąś godzinę jadę na te zakupy. Zobaczymy jak będzie.

reklama
Witam!!!

I u nas upał straszny :no: Wczoraj nad wodą byliśmy ze znajomymi, choć po drodze z przygodami. Byłam na pogotowiu, bo bardzo spuchła mi noga po sobotnim użądleniu przez pszczołę :no: Ale lekarz jeszcze wkurzony, że wszyscy z użądleniami przyjeżdżają :wściekła/y: Przepisał wapno i fenistil. Ja wzięłam ze sobą miskę to nogę moczyłam cały czas w zimnej wodzie i w cieniu siedziałam, ale dziś to będzie tragedia. Upał, woda w baseniku jakaś zielona, m dopiero wymieni po 15 jak z pracy wróci i ta spuchnięta noga... lepiej żeby teraz żadna akcja porodowa się nie rozpocząła, bo bym nie dała rady chyba.

takaj - uważaj na tych zakupach!!!

dziewczyny i co z Quincy ? dziwne, ze w ogle sie nie odezwala:no:

(cos ponaciskaam nie tak i nie moge zrobic polskich znakow- ktos pomoze) :wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczyny i ja witam wczesnym popołudniem.
U mnie na szczęście pogoda nie sprawia problemów, ok 24 stopnie, ale wam współczuję.

Taka j. jedziesz dziś do szpitala zobaczyć jak Kubuś leży?

Modlicha też miała kogo ukąsić wstręciucha:no:

MadziaSek powodzenia na ktg, teraz to już skurcze na bank wyjdą.

Kamu miłego wypoczynku na działce.

Mój TZ dostał dziś fajną propozycję pracy, zarobki ponad 2 razy większe niż teraz, ale daleko. Musielibyśmy się przeprowadzić. Kazałam mu aplikować i zobaczymy. Nasz pracodawca i tak go zawsze oszukuje, miał dostawać prowizję procentową i co miesiąc ta prowizja jest mniejsza niż powinna, albo brak kosztów dojazdu, a w umowie są ujęte. Jakby dostał lepszą płacę to nie musiałabym wracać do pracy po 3 m-cach, tylko jeszcze z dzidziusiem posiedzieć.

No, a Quincy wciąż milczy...

Dziewczyny Quincy nie odpisuje Ewelince :-(Doriq moj maz chetnie by sie przeprowadzil gdyby zarobki 2krotnie wzrosly ;-)tak wiec trzymam kciuki by sie Wam udalo!zazdroszcze niskiej temperatury, oczywiscie dam znac co wykazalo ktg!

MadziaSek my się jakieś pół roku temu przeprowadziliśmy i jeszcze nie do końca wszystko mamy urządzone, mój TZ stwierdził, że ma dość przeprowadzek na długi czas, ale zobaczymy:-D Dziękuję za kciuki.
A raport Ewelinka dostała czy też nie?

Modlicha spróbuj ctrl i alt nacisnąć jednocześnie, może się uda z tymi znakami.

Doriq nie ja dzisiaj nie jadę, jak już to miałam zamiar jechać w niedzielę jak nie scykorzę się.

Wyprawkę kupiłam ale ledwo żyję, boli mnie na dole pipka, mam nadzieję, że po prostu od zmęczenia, czuję się jak wyrąbana. Ale wyprawka w komplecie, jeszcze tylko rzeczy do wf-u i buty na zmianę.

Hej dziewczyny witam i ja,
U mnie upałów nie ma tylko burze z piorunami normalnie szok, więc współczuję wam bardzo! Bo pewnie nie wyrobka :/

Kamu- jak sobie klime zrobicie to z.domu przestaniesz wychodzić hehe ;))

Taka- mi też strasznie niedobrze w ogóle jeść się nie chce ani nawet pic -staram.się.coś wmusic, w nocy zamiast upałów to zgaga mnie próbuje wykończyć

Juz jestem taka zmeczona na sama myśl ze.mogę przenosić do końca sierpnia to.aż.mnie mierzi..! ;))

Leżę i nie mam siły na nic więc poród chyba jeszcze hen daleko..

Miliaa- kciuki trzymam!
Quincy- odezwij się jak tam !

reklama
Ewelinka, nie pozostaje nam nic innego jak czekać.

Taka j. gratuluję wyprawki, szybka jesteś. W niedziele to już cię przypilnujemy, żebyś pojechała:-p

Miciurka to zacznij już te ananasy zjadać:-D Ja kupiłam sobie dzisiaj sałatkę z owoców tropikalnych, a tam pełno ananasa, przestraszyłam się i musiałam powybierać, więc dużo mi tej sałatki nie zostało:-) ale ty to już możesz.

Mi też już na mózg ta ciąża pada. Umówiłam sobie wizytę do położnej w tym samym czasie co miałam umówiony masaż, całe szczęście, że do kalendarza zajrzałam, a teraz do babki od masażu się nie mogę dodzwonić, żeby przełożyć. Eh ciągle jakieś przypały robię...

Do góry